«Πήγαινε τρίτη Λυκείου»: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Μπογδάνου, σκοράρει ακόμα στην καρδιά του

«Πήγαινε τρίτη Λυκείου»: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Μπογδάνου, σκοράρει ακόμα στην καρδιά του

Από πού τη γνωρίσαμε τηλεοπτικά.

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή μίλησε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου που κρατάει πολλά χρόνια, από όταν εκείνη ήταν ακόμα μαθήτρια λυκείου.

Η Αλεξάνδρα έγινε ευρύτερα γνωστή από τη σύντομη συμμετοχή της στο GNTM 3 το 2020 εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στο σπίτι του GNTM έμεινε μόνο 2 εβδομάδες.

Στις δηλώσεις του για την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε, «Η Αλεξάνδρα πήγαινε σχολείο όταν γνωριστήκαμε. Ήταν στην τρίτη Λυκείου, και πήγαινε σε ένα σχολείο που ήταν δίπλα από τη σχολή που σπούδαζα τότε. Υπήρχε ένα πολύ ωραίο κλίμα, ένα γειά, ένα τι κάνεις, σήμερα έφερα καφέδες, σου έφερα κι εσένα”. Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια έχουμε και οι δυο τις βλέψεις να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετική μητέρα. Επειδή μεγάλωσε σε μια επίσης απίστευτα όμορφη οικογένεια που τους εκτιμώ και τους αγαπάω πάρα πολύ, και βλέπω πως μπορεί να είναι το μέλλον με την Αλεξάνδρα ως μητέρα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.