Άννα-Μαρία Βέλλη: Οι φωτογραφίες και τα μηνύματα που αποδεικνύουν την κακοποίησή της

Άννα-Μαρία Βέλλη: Νέες φωτογραφίες από την άγρια κακοποίησή της (Pics)

Από τους μώλωπες στα... δαγκώματα.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, η Άννα Μαρία Βέλλη ανέβασε στο Tik Tok ένα βίντεο που αποτελούνταν από φωτογραφίες της και ένα τραγούδι για τις κακοποιημένες γυναίκες. Η youtuber εκτός από τη γνωστή φωτογραφία που παίζει από το 2021 και τη δείχνει κακοποιημένη, με μώλωπες στο πρόσωπο, ανάρτησε και άλλες από τα χέρια της.

Αυτήν την φορά δε βλέπουμε μώλωπες από χτυπήματα αλλά βαθιές δαγκωματιές στον βραχίονα των χεριών της Άννας Μαρίας Βέλλη. Τα δαγκώματα είναι ξεκάθαρο ότι έχουν γίνει από ανθρώπινα δόντια και όχι από κάποιο ζώο.

Oι φωτογραφίες είναι από την ίδια κακοποίηση που δέχτηκε η youtuber από έναν πρώην της, του οποίου τις πράξεις έχει καταγγείλει, χωρίς να τον κατονομάσει.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην σύντροφός της Άρης Μακρής της ζήτησε μέσα από συνεντεύξεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές να κατονομάσει τον κακοποιητή της για να μην αιωρείται στα social media ότι εννοεί εκείνον. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αν ακουστεί το όνομά του από τα χείλη της κατονομάζοντας τον ίδιο ως κακοποιητή της, τότε η υπόθεση θα πάρει τον δικαστικό δρόμο.

Άννα-Μαρία Βέλλη: Νέες φωτογραφίες από την άγρια κακοποίησή της (Pics)

Άννα-Μαρία Βέλλη: Νέες φωτογραφίες από την άγρια κακοποίησή της (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.