Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δημήτρης Λάλος: Ζευγάρι και στη ζωή Μαθιός και Βασιλική μετά τους χωρισμούς τους; (Vid)

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Ζευγάρι και στη ζωή Μαθιός και Βασιλική μετά τους χωρισμούς τους; (Vid)

Όλες οι πληροφορίες και οι φήμες για τους δυο συμπρωταγωνιστές.

Οργιάζουν οι φήμες από δημοσιεύματα και πληροφορίες ότι η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος, το τηλεοπτικό ζεύγος του Σασμού, είναι ζευγάρι και στη ζωή, ύστερα από ένα πρωτοσέλιδο του ONtime που συζητήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε τα εξής: «Δεν έχω να κάνω κάποια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω κάποια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω». Συνέχισε όμως διαβάζοντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ηθοποιός και σκηνοθέτης Ελένη Μαυρίδου, σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, τον μπλόκαρε στο Instagram ενώ το ίδιο έχει κάνει στην συμπρωταγωνίστριά του Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε δημοσίευμα της Espresso που ανέφερε ότι ο Δ. Λάλος και η Ελ. Μαυρίδου θα ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς, με τον ηθοποιό να ψάχνει σπίτι κοντά σε αυτό που θα ζουν η πρώην σύζυγός του, αν ευσταθούν οι φήμες, και το παιδί τους για να βρίσκεται κοντά του.

Λίγες ημέρες πριν μάλιστα κυκλοφόρησε η είδηση από τη Real Life ότι από 18 χρόνια κοινής πορείας, ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φέρονται να αποφάσισαν επίσης να χωρίσουν. Οι δύο ηθοποιοί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, έχοντας πάντα προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά και προς το παρόν θα μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.