Μιντιάρχης | Ο μουντιαλικός «γάμος» ΑΝΤ1 με Cosmote TV, η πώληση του Over FM και στα κόκκινα (πάλι) ο Γκόντζος!

Μιντιάρχης | Ο μουντιαλικός «γάμος» ΑΝΤ1 με Cosmote TV, η πώληση του Over FM και στα κόκκινα (πάλι) ο Γκόντζος!

Καυτό μιντιακό ρεπορτάζ έχει και σήμερα ο Μιντιάρχης, με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν…

⚽ Επί των αθλητικομιντιακών, πολύ πράμα σήμερα. Έκπληξη από το Action24 με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγγλικού Λιγκ Καπ, δείχνει ότι θα ασχοληθεί λοιπόν με sports στη νέα εποχή των Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη.

? Το Μουντιάλ 2022 έκλεισε από καιρό στον ΑΝΤ1, προχθές βγήκε το πρόγραμμα αλλά, ως σας προϊδέασε η στήλη, τα (δημοσιογραφικά) κουκιά δεν βγαίνουν. Είναι λίγοι οι νοματαίοι, για να το πούμε λαϊκά. Οπότε, μιας και η συνεργασία στο Euro 2020 με τη Nova δεν πήγε κι άσχημα, στον ΑΝΤ1 πάνε να κάνουν το ίδιο. Με την Cosmote TV.

?️ Τις προάλλες έγινε συνάντηση σε καλό κλίμα, αρχικά ο όρος ήταν οι μεταδόσεις και οι περιγραφές να γίνονται από τα στούντιο του ΑΝΤ1 (σε Kappa και Μαρούσι) και όχι της Cosmote (στην Κηφισιά). Αυτό πλέον δεν ισχύει. Λογικά το deal θα κλείσει.

❓ Ειρήσθω εν παρόδω, ερώτημα που θα απαντηθεί αύριο: τι σχέση έχει η πρόσφατη πώληση από τη Motor Oil του 50% των μετοχών του Alpha στην Primos Media και ποια η σχέση αυτής… με τη Nova;

? Επί των αθλητικών μιντιακών, συνέχεια. Διαρκή ήταν το καλοκαίρι τα σενάρια για πώληση, όλου ή μέρος αυτού, του Over FM όπου στην πλειονότητα των εργαζομένων οφείλονται αρκετοί μισθοί. Ακόμη και τρέιλερ με το όνομα χορηγού είχαν γυριστεί αλλά εδώ και καιρό, σιγή ασυρμάτου. Μάλλον δεν προχώρησε το deal. Ως και φήμες περί μετατροπής του σε web radio, ακούγονται πλέον.

☘️ Ειρήσθω εν παρόδω, ένας εκ των παραγωγών του Over, o Κώστας Γκόντζος, μαζί με έναν πρώην παραγωγό του σταθμού, τον Διονύση Βερβελέ, έκλεισαν για να κάνουν, ντουέτο, εκπομπή στον Παραπολιτικά FM, του ομίλου Μαρινάκη. Ήταν και παλιότερα εκεί ο «πράσινος» Γκόντζος, τα ξέρει τα λημέρια. 

⚰️ Πάει και ο Σταύρος Ψυχάρης. Περίεργη περίπτωση. Να περάσουν λίγο οι μέρες και θα πούμε ιστορίες. Παλιές, καλές και άγνωστες. Από Ανδρέα ως… Τσιπρανδρέου.

? Ο Νίκος Χατζηνικολάου μπλόκαρε στο Twitter τον Χριστόφορο Ζαραλίκο. Βασικά το ερώτημα είναι ποιον δεν έχει μπλοκάρει ο γνωστός άνκορμαν…

❌ Απορία (ψάλτου βηξ): τι δουλειά έχει, σε κουβέντα σε εκπομπή της ΕΡΤ για τις γυναικοκτονίες, ο «συνδικαλιστής αστυνομικός» Σταύρος Μπαλάσκας που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα πριν ενάμιση χρόνο με αφορμή τη δήλωσή του για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών;

 ? Έχασε σχεδόν 1 εκατομμύριο συνδρομητές το δεύτερο τρίμηνο έχασε το Netflix. Άρα, τι κάνουμε τώρα; Βάζουμε διαφημίσεις! Ο αριθμός ήταν πάντως λιγότερο από το μισό από αυτόν που φοβόταν η Wall Street, εξέλιξη που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη νέα σεζόν της «Stranger Things», της πιο δημοφιλής αγγλόφωνης σειράς της υπηρεσίας. 

? Η διοίκηση του Netflix σχεδιάζει λοιπόν να λανσάρει μια φθηνότερη έκδοση της υπηρεσίας με διαφημίσεις γύρω στις αρχές του 2023 και δοκιμάζει τρόπους χρέωσης των πελατών με κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.