Μιντιάρχης | Το νέο «ΟΛΑ», οι αρνήσεις στη Φαίη, χωρίς ανταποκριτή η ΕΡΑ Σπορ στο Ευρωμπάσκετ

Μιντιάρχης | Το νέο «ΟΛΑ», οι αρνήσεις στη Φαίη, χωρίς ανταποκριτή η ΕΡΑ Σπορ στο Ευρωμπάσκετ

Καυτό μιντιακό παρασκήνιο και σήμερα από τον Μιντιάρχη: από τα ευτράπελα της ΕΡΤ ως τον Θέμο και… τον Πάκη.

? Θα βγάλει το Open το νέο «ΟΛΑ»; Για εκεί το πάει – με το όνομα «Λάβα» ως διαβάσαμε και επίσημα. Δεν είναι μόνο ο Βαγγέλης Περρής. Η κρυφή δύναμη κρύβεται πίσω από τις κάμερες και είναι η Χριστίνα Κατσαντώνη, ψυχή επί σειρά ετών πίσω από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Η Χριστίνα, όταν έγραφε μιντιακό ρεπορτάζ στο παλιό, καλό «Sportime», οι άλλοι ήταν πάνω στα δέντρα…

⛔ Αλλά έχε χάρη, Μιντιάρχης είσαι, θα γράψεις και για τη Φαίη Σκορδά. Η οποία από τις αστρολόγους Βίκυ Παγιατάκη, Άση Μπήλιου και τη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εισέπραξε αρνήσεις. Λόγω ΣΚΑΪ. Φαίη μου, το «Αστρα μη με μαλώνετε» το έχω έμφυτο, πριν το βγάλει ο Βαγγέλης Μπραουδάκης στον Σπορ FM εκείνα τα παλιά, τρυφερά χρόνια. Ψήσου…

? Οι Δημήτρης Μαρκόπουλος, Θανάσης Πλεύρης και Στέλιος Πέτσας ήταν οι μόνοι βουλευτές που εμφανίζονται, καθημερινά, σε εκπομπές για να στηρίξουν την κυβέρνηση στο θέμα των υποκλοπών. Με θέρμη. Και γραφικότητα.

?️ Ειρήσθω εν παρόδω, δημοσκοπήσεις γιοκ. Έβγαιναν τέλη του μήνα, ούτε ένα κανάλι δεν έχει ζητήσει από τις δημοσκοπικές. Πλην ΣΚΑΪ, βεβαίως βεβαίως. Αλλά περιμένει τι θα γίνει από βδομάδα με την επάνοδο της Βουλής.  

? Ένα κάρο προσλήψεις στην ΕΡΤ με την πρόφαση της ενίσχυσης του ΕΡΤ News, του 24ωρου ειδησεογραφικού καναλιού που θα εκπέμπει φουλ από αρχές Σεπτέμβρη. Τότε που θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της δημόσιας τηλεόρασης o Τζόνυ Καλημέρης, θέση που είναι κενή από τις αρχές του καλοκαιριού μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γαμπρίτσου.

 ? ΕΡΤικών συνέχεια καθώς ο ανταποκριτής της ΕΡΤ Ιωαννίνων, Σωτήρης Αργύρης, κατήγγειλε δημόσια ότι το site του περιφερειακού σταθμού της ΕΡΤ Ιωαννίνων «έκοψε» την είδηση της παρέμβασης του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, αναφορικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

? Τον Πάκη ρε; ΤΟΝ ΠΑΚΗ; 

?️ Ειρήσθω εν παρόδω, η Ελένη Χρονά μας είπε στο χθεσινό μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ ότι «ο Ελον Μασκ πόσταρε ότι θέλει να αγοράσει την ομάδα του Μάντσεστερ». Αυτά παθαίνεις όταν υποτιμάς και μειώνεις το αθλητικό σου προϊόν. Χάθηκε να βγει ένας αθλητικός από την αίθουσα σύνταξης; 

? Εχει κι άλλο όμως. Ούτε ένας μπασκετικός απεσταλμένος για την ΕΡΑ Σπορ στο Eurobasket 2022. Ούτε ένας! ΟΚ, θα πάει λαός από την ΕΡΤ, για την ΕΡΑ Σπορ όμως; Ουδείς, σε Μιλάνο και Βερολίνο αν και, ως μάθαμε, είχε πληρώσει κανονικά για ένα έχει θέση σπίκερ. Άρα, μεταδόσεις από το στούντιο. Κατάντια, κατάντια…

? Λεφτά όμως, υπάρχουν. Δείτε λίγο καθημερινά τη «Διαύγεια»: προσλήψεις επί προσλήψεων.

? Ειρήσθω εν παρόδω, δεν νοείται στίβος χωρίς Νίκο Τσώνη! Εκπληκτικός, λυρικός στις περιγραφές του, όπως χθες βράδυ με την Κατερίνα Στεφανίδη.

? Super League Pass, επί τρία λοιπόν. Ως γράψαμε από μέρες. Κανάλια ξεχωριστά για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Θα βγει πακέτο συνδρομής για να πληρώνεις μόνο για αυτά, από την Cosmote TV. Δεν είναι κακό.


Άλλα κόλπα! Τιτιβίσματα στο @mintiarxis, ηλεκτρονικό ταχυδρομείον εις το [email protected].

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.