Μιντιάρχης | Μεταγραφές για Σκορδά, Μενεγάκη, νέο «σπίτι» για Παπίλα, αναβρασμός στην ΕΡΑ

Μιντιάρχης | Μεταγραφές για Σκορδά, Μενεγάκη, νέο «σπίτι» για Παπίλα, αναβρασμός στην ΕΡΑ

Τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταγραφές, τηλεθεάσεις και παρασκήνια από τον Μιντιάρχη.

?‍♂️ Μας έψεξε, κι εμάς και τους συναδέλφους του μιντιακού, η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της αναφορικά με τις δηλώσεις του Προκόπη Παυλόπουλου και τη λογοκρισία σε αυτές. Μα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ιωαννίνων, Σωτήρης Αργύρης, το κατήγγειλε, όχι εμείς… Η ΕΡΤ αντέτεινε ότι δεν έπαιξαν οι δηλώσεις στο microsite που διαθέτει το τοπικό παράρτημα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αλλά κανονικά στη βασική ροή του ertnews.gr «για προφανείς λόγους», όπως αναφέρει, μάλιστα. 

? Βγήκε το τρέιλερ του «Καλημέρα Ελλάδα» με την εκθαμβωτική Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία προφανώς και δεν θα έχει τον ρόλο «γλάστρας», όπως οι προκάτοχές της Αλεξάνδρα Καϋμένου και Χρύσα Φώσκολου. Δυναμική, την ξέρει τη ζώνη. 

 ? Προετοιμάζεται, για τα μέσα Σεπτέμβρη, για την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά και πλην της αρχισυντάκτριας Ελεάννας Τρυφίδου πήρε και τον βοηθό της, δημοσιογράφο, Αρη Λιαπάτη όπως και την έτερη βοηθό Εφη Δήμου.

? Η «τηλεκριτικός» (καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή) Νάνσυ Νικολαΐδου θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Για πρώτη φορά η Ελένη θα έχει δίπλα της πανελίστρια με τέτοιο ρόλο.

? Από τις συμπάθειές μου, δεν το κρύβω, η Ελίνα Παπίλα που αποχώρησε από το STAR, όπου μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά παρουσίαζαν το «Breakfast». Έχει πρόταση από τον ΣΚΑΪ ενταχθεί στην εκπομπή «Dot», μετά την αποχώρηση του Μίνωα Θεοχάρη και δίπλα στη Νάντια Μπουλέ, ακούγεται και για την ΕΡΤ (αντί της Ζωής Κρονάκη στην εκπομπή «Μαμάδες») ενώ παραμένει στα αθηναϊκά ΜΜΕ μέσω ραδιοφώνου, καθώς αναλαμβάνει εκπομπή στον Sfera. Άξια.

? Η Σοφία Βούλτεψη. Ναι… Το είπε.

? Ύστερα από το (αποτυχημένο) τηλεπαιχνίδι που παρουσίασε στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Λέντζας επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ενόψει Μουντιάλ, με 11  νέα «Football Stories» επεισόδια ανά τον πλανήτη με την εκπομπή. Τουλάχιστον σε αυτό ήταν καλός…

? 18.000 κόσμου στο γήπεδο, βράδυ Παρασκευής στο ΟΑΚΑ, αλλά και 1.462.502 τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 για το Ελλάδα – Τουρκία. Ελπιδοφόρο ενόψει Eurobasket 2022.

⚽ Απόψε έχει ντέρμπι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και η Nova έστειλε στην Αγγλία τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

? Κλείσιμο με ΕΡΑ Σπορ. Το κλίμα είναι βαρύ, μετά και τις αποκαλύψεις της στήλης για το κυβερνητικό πλάνο να κλείσει η ιστορική αυτή συχνότητα αλλά και για τα 15.000 ευρώ που δαπανήθηκαν… για το τίποτε. Στα υψηλά κλιμάκια, όσοι δεν γνώριζαν, ζήτησαν εξηγήσεις ενώ αναμένεται μεσοβδόμαδα να ενημερωθούν οι δημοσιογραφικές, συνδικαλιστικές ενώσεις. Ίσως και να υπάρξουν απεργιακές κινήσεις, θα δείξει.

? Θα ενημερώνεστε από τούτη εδώ τη γωνιά, έγκυρα, έγκαιρα και μιντιαρχικά. Κι αφήστε τους άλλους να ψάχνονται.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.