Μιντιάρχης | Μεταγραφές, πρωτιές, ρεκόρ

Μιντιάρχης | Μεταγραφές, πρωτιές, ρεκόρ

Υπό πίεση ο Λιάγκας, μεταγραφή για τον Κοκλώνη, ρεκόρ στην ΕΡΤ, πρωτιά στον ΣΚΑΪ, ενισχύσεις στον Libero. Ο Μιντιάρχης έχει το ρεπορτάζ…

?️ Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ θεωρεί ότι στοχοποιούνται μέλη της επειδή ρεπορτάζ, όπως και του Μιντιάρχη, αποκάλυψε ότι υπέβαλαν ερωτήματα στον πρωθυπουργό στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ δημοσιογράφοι της ΕΡΤ εκπροσωπώντας ιδιωτικά ΜΜΕ όπου εργάζονται παράλληλα. Πού έγκειται το πρόβλημα, δεν μας εξήγησαν. Καμία στοχοποίηση. Ρεπορτάζ ήταν. ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

? Υπό κρίση ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1; Όχι ακριβώς αλλά το τελεσίγραφο και δόθηκε – και απορρίφθηκε. Καθότι τα νούμερα τηλεθέασης είναι ήδη κάτω του μετρίου, του ζητήθηκε περισσότερο infotainment και απαντά ότι θα συνεχίσει με (κίτρινη) «δημοσιογραφία».

? Μεταγραφή για την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη που συμφώνησε με τον Νάσο Γουμενίδη και θα εμφανίζεται στη «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούριου.

? Δυνατά έχει μπει ο ΣΚΑΪ με το δελτίο: στο 15,9% προχθές η Σία Κοσιώνη, πρώτη έναντι 14% της ΕΡΤ με τον Γιώργο Κουβαρά (ελέω μπάσκετ, έδωσε lead in…) και την τριάδα συμπλήρωσε η Ράνια Τζίμα του Mega με 12,3%. Προτελευταίος, ανάμεσα στους επτά, ο ΑΝΤ1: μόλις στο 8,8% ο Νίκος Χατζηνικολάου.

? Με ενισχυμένο πρόγραμμα ξεκίνησε από χθες τη νέα σεζόν ο Libero 107,4 στη Θεσσαλονίκη. Με αθηναϊκές μεταγραφές! Τηλεφωνικά παρεμβαίνουν ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο Βασίλης Σαμπράκος, ο Μιχάλης Τσόχος και ο Νίκος Μποζιονέλος, σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

? Το διαβάζεις και δεν το πιστεύεις. Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης είδε ότι τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» που γίνονται κοντά στο υπουργείο. Και τι έκανε, ενθουσιασμένος ων; Ζήτησε (!) να έχει μία μικρή συμμετοχή – κι έγινε πράξη. Επιβεβλημένο το επόμενο βήμα: ο «Χάπι Τράβελερ» Ευτύχης Μπλέτσας να πάει ταξίδι για εκπομπή μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

? Μη γελάτε. Πρέπει κάποια στιγμή οι πολιτικοί να παρατήσουν τον ξύλινο λόγο και να κάνουν πράγματα που θα τους τονώσουν και επικοινωνιακά.

?‍♀️ Η ΚΟΕ γνωστοποίησε τη συμφωνία με την ΕΡΤ που θα καλύψει φέτος τα πρωταθλήματα πόλο Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας, με ζωντανές μεταδόσεις, σε ημέρες και ώρες που θα κανονιστούν μεταξύ των δύο πλευρών. Παράλληλα, ό,τι δεν δείχνει η ΕΡΤ, θα μεταδίδεται live streaming και με τη συνεργασία των σωματείων από την ΚΟΕ TV.

? Αντίο… με ρεκόρ από την Εθνική στο Eurobasket. Την προχθεσινή αναμέτρηση με τη Γερμανία είδαν κατά μέσο όρο 2.460.522 τηλεθεατές στην ΕΡΤ1 με κορυφαίο το δεύτερο 10λεπτο που είχε 2.546.238.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.