Μιντιάρχης | Στα… σχοινιά ο Μάνεσης, μετακομίζει το Action24, με ακροατές η ΕΡΑ Σπορ

Μιντιάρχης | Στα… σχοινιά ο Μάνεσης, μετακομίζει το Action24, με ακροατές η ΕΡΑ Σπορ

Επιβεβαίωση για Γκερέκου, άνω κάτω με Καιρίδη και Ρηγόπουλο, καιρός ήταν να ασχοληθούν με την ΕΡΑ Σπορ στην ΕΡΤ…

✍️  Όπως τα γράφαμε προ ημερών: η Αντζελα Γκερέκου θα κάνει… ποδαρικό στο φετινό «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, που θα μεταδίδεται Πέμπτη στις 23:00, αρχής γενομένης από αυτή. Αλλά όχι κάθε Πέμπτη…

?  Αλλαγή σκυτάλης στην παρουσίαση της φετινής Eurovision. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ΕΡΤ και δεν θα είναι φέτος στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου στη μετάδοση και το σχολιασμό των ημιτελικών και του τελικού. H σκυτάλη της παρουσίασης περνά στον Φώτη Σεργουλόπουλο. 

?? Σας κάνει εντύπωση ότι 7 στους 10 Ελληνες δεν εμπιστεύονται τα ΜΜΕ; Καμία… Σε έρευνα του iMEdD το 67,5% από όσους που πήραν μέρος απάντησαν ότι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη ενώ το 83,5% υποστήριξε ότι οι δημοσιογράφοι λογοκρίνονται από τους προϊσταμένους τους…

? Σχεδόν όλα τα πρωινά καταπιάστηκαν με τον Νίκο Μάνεση και την ατάκα του, ότι αμφισβητεί τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen. Και τι επικαλέστηκε για να στηρίξει τον ισχυρισμό του; Οι πολλές κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο! Μου θυμίζει τον Γιώργο Αυτιά που, πριν χρόνια (τότε που είχε παρτενέρ τη Μάγδα Τσέγκου) έλεγε «έσπασαν τα τηλέφωνα σήμερα) και ο μόνος που είχε καλέσει ήταν από ένα γειτονικό καφέ, για να διευκρινίσει αν τον ήθελε μέτριο ή γλυκό!

⚠️ Ειρήσθω εν παρόδω, μπορεί ο Μάνεσης να έχει άψογη σχέση με την ιδιοκτησία, ως είχε και επί Κοντομηνά, αλλά αυτό δε σημαίνει ούτε πως δεν είναι υπό κρίση, ούτε πως είναι über alles. Και ο νοών, νοείτω.

❌ Δημοσιογράφο, και στο πρόσωπό του ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κλάδο, προσέβαλε τις προάλλες στο Kontra Channel, o Δημήτρης Καιρίδης, βουλευτής της ΝΔ. Ευθαρσώς και ξεδιάντροπα ρώτησε τον συνάδελφο Αντώνη Ρηγόπουλο αν βρίσκεται «υπό καθεστώς τρομοκρατίας» από τον εργοδότη του, τον Κώστα Βαξεβάνη στο «Documento» δηλαδή, εξ ου και ασκούν αήθεις επιθέσεις στον πρωθυπουργό. Καλημέρα Ελλάδα, 1967 μ.Χ.

? H Politis Group ανακοίνωσε την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Πιτάνιου στην θέση του διευθυντή marketing των ραδιοφωνικών σταθμών του ομίλου, στο πλαίσιο περαιτέρω διεύρυνσης του στελεχιακού της δυναμικού. 

? To Action24 των Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη μετακομίζει από το Νοέμβριο στις εγκαταστάσεις Studio Alpha στα Μελίσσια (πρώην Studio ATA). Το πλάνο θέλει να υπάρχει πλήρες πρόγραμμα, πρωινή ζώνη, δελτίο ειδήσεων στις 13:00 και 19:00 και μπόλικα talk shows και late night shows. Και έπονται προσλήψεις…

? Ο Ακης Παναγιωτόπουλος επιστρέφει στα μικρόφωνα της ΕΡΑ Σπορ κάθε Κυριακή στις 15:00 με καλεσμένους προσωπικότητες από όλους τους χώρους για να παρουσιάσει την εκπομπή τα «Πρόσωπα».

? Βασικά αξιώθηκαν στην ΕΡΑ Σπορ να βάλουν νέες εκπομπές: στις 13:00 τον Βαγγέλη Ιωάννου, κάθε Παρασκευή απόγευμα τον Νίκο Γκομώλη και τα μεσάνυχτα (και για ένα δίωρο) το  «Τρίτο μάτι στην εξέδρα» όπου Λευτέρης Σαρελάκος και Δημήτρης Μώρος ανοίγουν τα μικρόφωνα με τους ακροατές. Μια ζώνη που διευρύνεται κάθε Σάββατο τα μεσάνυχτα και φτάνει έως τις 5 το πρωί της Κυριακής.

? Καιρός ήταν. Καιρός ήταν διότι από εκεί που την πήγαιναν για λουκέτο, αρχίζουν να το στηρίζουν το ιστορικό μαγαζάκι…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.