Μιντιάρχης | Μπογιόπουλος, Πάτσης, Τσιαμτσίκας κι ένα «άκυρο» τρέιλερ…

Μιντιάρχης | Μπογιόπουλος, Πάτσης, Τσιαμτσίκας κι ένα «άκυρο» τρέιλερ…

ΕΣΗΕΑ και υποκλοπές, η αγωγή κατά Μπογιόπουλου, η παραίτηση Τσεκούρα, η αποχώρηση Λίτου και η απορία για την ΕΡΑ Σπορ…

? Μετά τον Θανάση Κουκάκη, οι Τάσος Τέλλογλου, Ελίζα Τριανταφύλλου και Θοδωρής Χονδρόγιαννος κατήγγειλαν ότι είναι θύματα παρακολούθησης μέσω Predator (ίσως και ΕΥΠ). Η στήλη έχει την πληροφόρηση ότι τουλάχιστον 2-3 ακόμη έχουν εντοπίσει το κακόβουλο λογισμό στα κινητά τους, αλλά προς ώρας τηρούν στάση αναμονής.

? Τι να πουν κι αυτοί, οι συνάδελφοι; Δεν βλέπουν τη Βίκυ Παπαλουκά – Πάτση πώς άσκησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα και το τίμησε, προτού καταλήξει στα τοπικά των Γρεβενών; Αρχικά στην ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όπου παρουσίαζε την εκπομπή που έσπαγε σε τηλεθέαση, «Αρετή και Τόλμη» (ναι, των ενόπλων δυνάμεων). Και τελείως τυχαία ήταν τότε στο γραφείο Τύπου του Πάνου Καμμένου, τελείως συμπτωματικά τότε υπουργού Αμύνης.

↪️ Και δίχως να χάσει χρόνο, σε αναζήτηση εργασίας, με το που αποχώρησε βρήκε δουλειά στο πάντα φιλόξενο Star κάνοντας «ελεύθερο ρεπορτάζ». Ναι, αυτό που κάνουν ο Τέλλογλου και ο Κουκάκης #not.

❓ Πώς σηκώνει λοιπόν η αξιωματική αντιπολίτευση το θέμα Πάτση εναντίον της κυβέρνησης όταν έχει επίσης… λερωμένη τη φωτιά της;

? Μιας και πιάσαμε τις στρατοκ@@λικά εκπομπές της Βίκυς και τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ, αλήθεια η ένωση σκοπεύει να στηρίξει εξίσου και τον Νίκο Μπογιόπουλο; Ο δημοσιογράφος δέχθηκε εκ νέου αγωγή από τα μέλη της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (και ζητούν 70.000 ευρώ) επειδή αναφέρθηκε (ως «φιέστες μίσους») στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η εν λόγω ένωση στον Γράμμο και στο Βίτσι.

?  Με ανάρτηση στο Facebook ο Βασίλης Τσεκούρας ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Open ευχαριστώντας άπαντες και θα αναλάβει την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων στο Action24.

? Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού «Ξενοφών» ο οποίος σύντομα θα υποβάλει αίτημα για άδεια λειτουργίας ως Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων. Το Δ.Σ. συγκροτεί ήδη το φάκελο που θα συνοδεύει την αίτηση άδειας λειτουργίας στον ΟΠΙ με βάση τα προβλεπόμενα στη σχετική νομοθεσία.

?  O Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου είναι καλεσμένοι στη «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, τα μεσάνυχτα στο Mega. Ενδιαφέρον…

? Μετά από τρία χρόνια στον ΑΝΤ1, αποχωρεί η γενική διευθύντρια της τηλεόρασης Στέλλα Λίτου καθώς έληξε η συνεργασία της.

? Ο έμπειρος Νίκος Τσιαμτσίκας αποχώρησε από το «Μακελειό» και ευχήθηκε στην εφημερίδα του Στέφανου Χίου «που αγωνίζεται με τον δικό της τρόπο, καθ’ υπερβολήν πολλές φορές (κατ’ ανάγκην θα έλεγε κανείς άλλος)», να σταθεί και να δικαιωθεί.

?️ Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη, επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων, κάθε Κυριακή στις 11:30  από την ΕΡΤ3. Στο πρώτο φετινό επεισόδιο επισκέπεται το Άγιο Πνεύμα Σερρών, ένα από τα πέντε Δαρνακοχώρια της περιοχής.

? Αληθεύει ότι στην ΕΡΑ Σπορ κόπηκαν τα οδοιπορικά των 20 και 30 ευρώ προς τους συναδέλφους; Ειδικά με τέτοια τιμή σε βενζίνη και ντίζελ, πλέον;

✖️ Η διαφημιστική εταιρεία Frank&Fame επιμελήθηκε την καμπάνια του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ, την παραγωγή ανέλαβε η Open Borders αλλά το αποτέλεσμα, το έγραψα και τις προάλλες, ναι μεν πρότυπο αλλά… δεν. Επειδή ένας άντρας μπήκε… στον μήνα του ενόψει Μουντιάλ, επειδή ξεκινά; Ε, λίγο κρύο…

☘️ Ειδικό θέμα για τους Σλοβένους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν του Παναθηναϊκού και εκτενές ρεπορτάζ για το πρώτο ντέρμπι δικεφάλων, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, θα έχει το «Open Sport» το Σαββατοκύριακο.

?? Συνεντεύξεις του διεθνούς με τη Σερβία, Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ και του Γιώργου Δώνη που ζει και εργάζεται στη Σαουδική Αραβία και γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο η εκπομπή «Ο δρόμος για το Κατάρ» στον ΑΝΤ1.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected] 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.