Μιντιάρχης | Οι πρωτιές του Οκτωβρίου, η Πέγκυ και ο… Μπέκαμ

Μιντιάρχης | Οι πρωτιές του Οκτωβρίου, η Πέγκυ και ο… Μπέκαμ

Τι λαβράκια έβγαλαν οι τηλεθεάσεις του Οκτωβρίου, η «επίγεια» πρεμιέρα του One, σε ποια εκπομπή εμφανιστεί η Ζήνα και τι τηλεοπτικό ετοιμάζει ο Άγγλος σταρ.

?  Αρον άρον βγήκε το νέο One Channel. Χωρίς να το αναφέρει στην ανακοίνωσή του (απλά ότι μπαίνει στις συχνότητες της Digea) έμμεσα… επισημοποιήθηκε ο «γάμος» με το Channel 9, για τον οποίο έχουμε γράψει πολλάκις (όχι Παύλος). Το «αδερφάκι» του Mega και έτερο κανάλι της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε πρεμιέρα χθες.

?  Στα άλλα, νέα και ανανεωμένα, κανάλια της Αττικής, αποτελεί ερώτημα αν το Attica TV ανέβει κι αυτό, όπως το «αδερφάκι» του (πλέον) Action24, στις πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV. Άλλωστε προσεχώς, ως αποκάλυψε αποκλειστικά χθες το Dailymedia, θα μεταδώσει αγώνες του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

? Τηλεθεάσεις Οκτωβρίου. Επιγραμματικά:

  • Το Mega διατήρησε την κυριαρχία του, για ακόμα έναν μήνα και παρέμεινε στην κορυφή συνολικά με 14,9% μέσο όρο στο σύνολο του κοινού.
  • Πρώτος στο σύνολο ημέρας στο δυναμικό κοινό 18-54 ήταν ο Alpha ποσοστό 13,8%.
  • Το Mega είχε την πρωτιά και στην prime time, σύνολο του κοινού με ποσοστό 21,8% και αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με μεγάλη διαφορά (Alpha 17,1%, ANT1 9,2%, Star 8%, ΣΚΑΪ 7,4%, ΕΡΤ1 4,9%, Open 4%).
  • Όμως και στην prime time στο κοινό 18-54 πρώτος ήταν με 16,7% ο Alpha.
  •  «Η γη της Ελιάς» του Mega επικράτησε του ανταγωνισμού με 28,4% στο σύνολο του κοινού και περισσότερους από 1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές να την παρακολουθούν κάθε βράδυ.
  • Στα δελτία, πρώτο ήταν του ΣΚΑΪ (καθημερινές με τη Σία Κοσιώνη και Σαββατοκύριακα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο) στο σύνολο των τηλεθεατών με μέσο όρο 453.818 (13,2%) ενώ, επιμέρους στις καθημερινές, πρώτο ήταν του Mega (με Ράνια Τζίμα ως Πέμπτη και Κατερίνα Παναγοπούλου τις Παρασκευές) με 13,3% στο σύνολο.

 ? Βιασμοί και παιδεραστίες στην επικαιρότητα. Και γέμισαν τα πάνελ «συνδικαλιστές αστυνομικούς»! Τρομερό… Και δεν λένε και κάτι. Απλά για το θεαθήναι.

? Το «Σπίτι με το Mega» επιστρέφει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 21:00 με νέα παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. «Ποδαρικό» θα κάνουν η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστα Τουρνάς. Στη σκηνή θα ανέβουν επίσης ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Έλενα Παναγιωτίδου, η Ιλένια Ουίλιαμς και η Φιλαρμονική Τρίπολης. Καλεσμένος και ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

☮️ Χωρίς δελτία και ενημερωτικές εκπομπές θα μείνουν τα κανάλια την Τετάρτη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τακτική γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, εξ ου και θα γίνει στάση εργασίας από τις 11:00 μέχρι τις 15:00.

? Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ απέστειλε επιστολή προς τους διευθύνοντες συμβούλους των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, και της ΕΡΤ, ζητώντας τον ακριβή αριθμό των δημοσιογράφων που απασχολούνται στον ενημερωτικό τομέα καθώς επίσης και τη σχέση εργασίας τους. Αφορμή αυτής, το φαινόμενο της απασχόλησης δημοσιογράφων μέσω εταιρειών παραγωγής. Αργά το θυμήθηκαν…

⚽ Αυστηρή επιστολή προς τις ΠΑΕ της Super League, τις ΚΑΕ της Basket League, το υφυπουργείο Αθλητισμού και άλλους φορείς απέστειλε ο ΠΣΑΤ μιας και για είσοδο σε δημοσιογραφικές θέσεις των συναδέλφων, ο καθείς κάνει ό,τι… του καπνίσει. Η είσοδος των αθλητικογράφων στα γήπεδα είναι κατοχυρωμένη από το νόμο 2725/99 άρθρα 54 και 134.

? Βάσει αυτού, η έκδοση διαπιστεύσεων επιτρέπεται μόνο με την έγκριση του ΠΣΑΤ, διαφορετικά δεν είναι νόμιμη ως διαδικασία. Νέο μέτωπο, άνοιξε…

⚽ Απόψε στις 22:00, το Mega θα μεταδώσει ζωντανά το Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν για το φινάλε της φάσης των ομίλων του Champions League. Περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

?‍♂️Συνεχίζονται τα ντοκιμαντέρ αθλητικού περιεχομένου. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έρχεται σε νέα σειρά του Disney+ με τίτλο «Σώστε την ομάδα μας», που ξεκινά από τις 9 Νοεμβρίου. Ο Αγγλος σταρ επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε: στο ανατολικό Λονδίνο και  γίνεται μέλος της Γουέστγουορντ Μπόις, μιας ομάδας με παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.