Μιντιάρχης | Πώς εκτέθηκε ο ΣΚΑΪ, τι ρεκόρ έκανε η Τζίμα και η… φόρα της Πόπης

Μιντιάρχης | Πώς εκτέθηκε ο ΣΚΑΪ, τι ρεκόρ έκανε η Τζίμα και η… φόρα της Πόπης

Τρολ στο τρολ η Τσαπανίδου, στη Vodafone TV η Warner Bros και… κωλοτούμπα της «Απογευματινής».

 ?? ΣΚΑΪ, Δευτέρα πρωί. Λίγο το χιόνι, λίγο ο σεισμός στην Τουρκία, οι «Αταίριαστοι» αντί για 12:00 βγήκαν στις 10:00. Και, βουαλά, προηγήθηκαν του ανταγωνισμού με 15,8% στο σύνολο του κοινού και 14,8% στα δυναμικά κοινά! Τα έγραφα πριν από καιρό: δεν αλλάζεις ώρα σε ένα τόσο επιτυχημένο concept. Εκτέθηκε το κανάλι…

 

? Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος θα έπρεπε από… χθες κιόλας να επιστρέψουν μόνιμα στη ζώνη των 10, διότι εκείνη την ώρα μόνο η ΕΡΤ έχει ενημερωτικό πρόγραμμα. Οι άλλοι, κους κους, ίντριγκες και Σαρβάιβορ. Γελάει ο κόσμος.

? Το, δε, Mega, τα… σπάει με τη Ράνια Τζίμα η οποία, με την παρουσία της στο δελτίο, έχει κλείσει στόματα και στόματα φέτος. Προχθές, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, το δελτίο ειδήσεων συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό τηλεθεατών από την αρχή της φετινής σεζόν με 709.000 τηλεθεατές και με την κάλυψη να αγγίζει τους 1.560.176. Ακολούθησαν ο ALPHA με 643.000 και ο ΣΚΑΪ με 579.000.

? Αν τους ρωτήσετε πάντως στον ΣΚΑΪ, είναι βέβαιοι ότι στην προεκλογική περίοδο θα έχουν ανακτήσει τα πρωτεία. Από του Μαξίμου θα τους το είπαν…

? «Ντεμπούτο» ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε η Πόπη Τσαπανίδου στη Θεσσαλονίκη και, προλογίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα, στο τέλος πέταξε και την ατάκα «Πρόεδρε έλα… Έλα με φόρα!». Εννοείται ότι την τρόλαρε το Luben και η ίδια δεν αμέλησε να απαντήσει με αντίστοιχο χιούμορ. Έτσι πρέπει – έρχεται και προεκλογική περίοδος, δεν αντέχεται άλλη Άννα Καραμανλή.

? Εφημερίδα συγκεκριμένου σκοπού η «Απογευματινή»; Κακή η επανεκκίνησή της. Τις προάλλες έγραψε ότι «Βαλίτσες με χρήματα πήγαν στο δεξί χέρι του Τσίπρα» αναφερόμενη στον πρώην υπουργό Νίκο Παππά και μέσα σε 24 ώρες υποχρεώθηκε σε επονείδιστη (διότι έπεσε και η απαραίτητη αγωγή) διάψευση, γράφοντας ευθαρσώς ότι δεν είχε γίνει έκανε καμία έρευνα και καμιά διασταύρωση πριν γράψει όσα έγραψε!

? Στο χωριό μου, αυτά τα αποκαλούμε «προπαγάνδα». Στο δικό σας;

? Και να μην πανηγυρίζουν τα αριστερόφιλα Μέσα, τα είδαμε και τη «μικρή Μαρία» στον Έβρο τι ανασκευές έκαναν. Καμία, έως τώρα.

⛪ Η ΕΣΗΕΑ, με ανακοίνωσή της, «στηρίζει σταθερά και έμπρακτα τη δημοσιογράφο Μαρίτα Πάλλη, όπως και κάθε συνάδελφο που διεκδικεί τα εργασιακά του δικαιώματα, στη μακρόχρονη δικαστική της περιπέτεια με την Εκκλησία της Ελλάδος». Και ζητά την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Βοήθειά μας.

? Ύστερα από καιρό έκανε καλή κίνηση η Vodafone TV καθώς προσέθεσε στο μπουκέτο της και θα προβάλει σε αποκλειστικότητα και σε πρώτη προβολή τις ταινίες της Warner Bros. Έχει και την HBO, τις ταινίες της TCM και τα κανάλια της Discovery (μαζί με τα δύο Eurosport) ενώ στο ακριβό της πακέτο προσφέρει και το Disney+.

⚽ Κύπελλο Γαλλίας, μεταδόσεις. Απόψε στις 19:15 Λιόν – Λιλ στο Action24, Τουλούζ – Ρεμς στο Attica TV και στις 22:10 Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν από το Action24. Κι αύριο 0/6 στις 22:00, Λοριάν – Λανς από το Attica TV.

? Από την ΕΡΤ θα μεταδοθούν οι προσεχείς δύο αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2023: Πορτογαλία – Ελλάδα, 9/2 στις 22:30 από την ΕΡΤ3 και Εσθονία – Ελλάδα στις 12/2 στις 18:00 από το ERTFlix.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.