Μιντιάρχης | Κοκλώνης, Τρέμη, φήμες, σενάρια και άλλα…

Μιντιάρχης | Κοκλώνης, Τρέμη, φήμες, σενάρια και άλλα…

Τα… απόνερα του σκανδάλου με τον Νίκο Κοκλώνη, η νέα εκπομπή της ΕΡΤ3, οι φήμες εξαγοράς σάιτ, η αποχώρηση της Τρέμη και πολλά άλλα.

→ Σε δυσχερή θέση από χθες ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνης Γεωργιάδης. Διότι σε μια μονοπρόσωπη εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 4.000 ευρώ είχε εγκρίνει (ναι, το υπουργείο) επιδότηση 9 εκατ. ευρώ. Ναι, εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη.

→ O Κοκλώνης διέψευσε τα πάντα με ανακοίνωση… στο Instagram. Το Documento εμμένει για πόρισμα 90 σελίδων της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, στο περιεχόμενο του οποίου αναφέρονται σχεδόν όλα τα ΜΜΕ (αποκρύπτοντας όμως το όνομα του ελεγχόμενου), αναφέρει όλα όσα εν περιλήψει δημοσιοποίησε και το documentonews.gr, γράφοντας βεβαίως το όνομα του Κοκλώνη αφού πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο.

→ Και ρε συ, Κατερινάκι, πας πάλι ταμείο βλέπω…

→ «Εντός Κάδρου» θα ονομάζεται νέα δημοσιογραφική εκπομπή έρευνας «Εντός Κάδρου», παραγωγής  ΕΡΤ3, που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 1η  Μαρτίου στις 19:00 σε παρουσίαση Χριστίνας Καλημέρη. 

→ Τερματίστηκε η συνεργασία του δημοσιογράφου Γιάννη Μακρυγιάννη, ενός από τους καλύτερους αρθρογράφους που είχε το «Πρώτο Θέμα», και της εφημερίδας, μετά από αγεφύρωτες διαφωνίες. 

→ Φήμες θέλουν το antinews.gr, που κατέβασε ρολά, να πωλείται και να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον γνωστός υπουργός της κυβέρνησης που φιλοδοξεί μάλιστα να γίνει αρχηγός της ΝΔ…

→ Εκτός newsbomb.gr από χθες η Ολγα Τρέµη, εξέλιξη απόρροια συζήτησης που είχε µε ανθρώπους του οµίλου της DPG και, ως γράψαμε από χθες, οδεύει για σχολιάστρια στο Open. Από τον όµιλο αποχώρησαν πρόσφατα και άλλα δύο στελέχη, οι Στέλιος Σοφιανός και Γιώργος Μητροφάνης. 

→ Οι συνδρομητές της Cosmote TV διαμορφώθηκαν σε 643.000, αυξημένοι κατά 3,0% στο τέταρτο τρίμηνο του 2022 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, παρά τον έντονο ανταγωνισμό και την εκτεταμένη πειρατεία. Γενικότερα ο ΟΤΕ κατέγραψε αύξηση 3,6% στα έσοδα και 4,0% στο προσαρμοσμένο EBITDA (AL) λόγω θετικών επιδόσεων σε Ελλάδα και Ρουμανία το τελευταίο τρίμηνο του 2022. 

→ Ένα µοναδικό project, σε μια εντυπωσιακή δίτοµη έκδοση, σχεδίασε και υλοποίησε η Direction Business Network. Πρόκειται για την Εγκυκλοπαίδεια των Ευρωπαϊκών ∆ιοργανώσεων 1957-2021 της FIBA. «Υπεύθυνος» για τη συλλογή του υλικού είναι ο δηµοσιογράφος – ερευνητής ∆ηµήτρης Καρύδας, που αφιέρωσε ατελείωτες ώρες για να δηµιουργήσει ένα εντυπωσιακό αρχείο, το οποίο αξιοποιήθηκε µε τον καλύτερο τρόπο.

→ Μέσα στις 1.600 σελίδες της εγκυκλοπαίδειας καταγράφονται αποτελέσµατα και στατιστικά στοιχεία όλων των αγώνων και των συµµετοχών των οµάδων, των καλαθοσφαιριστών και των προπονητών, σε όλες τις διοργανώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων από το 1957 µέχρι σήµερα.

Δεν… τράβηξε σε τηλεθέαση προχθές το Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι στο Mega καθώς ήταν στην 9η θέση της ημέρας (με 578.000 τηλεθεατές) ενώ, την ίδια ώρα, ο κόσμος έβλεπε είτε «Σασμό» στον Alpha (1.536.000) είτε «Survivor» στον ΣΚΑΪ (899.000). 

→ Ποσά που… ζαλίζουν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Bundesliga. Η γερμανική Λίγκα είναι έτοιμη να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου μήνα την επίσημη διαδικασία πώλησης μέρους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που θα μπορούσε να φτάσει περίπου τα 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ανέφερε το Reuters. Αναφέρουν ότι η DFL (γερμανική λίγκα) στοχεύει να βρει έναν αγοραστή για να πουλήσει το 15% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, που στο σύνολό τους είναι μεταξύ 15-18 δισεκατομμυρίων ευρώ.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.