«Τα μαχαίρια είναι για την κουζίνα»: Το μήνυμα του Τάκη Τσουκαλά για τη δολοφονία του 29χρονου ΑΕΚτζή (Vid)

«Τα μαχαίρια είναι για την κουζίνα»: Το μήνυμα του Τάκη Τσουκαλά για τη δολοφονία του 29χρονου ΑΕΚτζή (Vid)

Έγινε viral σε πολύ λίγο χρόνο.

Αποτελεί, ενδεχομένως, τον πιο «διάσημο» οπαδό των ελληνικών γηπέδων, καθώς η παρουσία του στα παιχνίδια του Ολυμπιακού μα και οι εκπομπές που κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την τηλεόραση και το διαδίκτυο τον έχουν καταστήσει αρκετά αναγνωρίσιμο.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Τάκη Τσουκαλά.

Ο οπαδός του Ολυμπιακού έχει κατακριθεί- και δικαίως- για τα όσα μειωτικά/υβριστικά/ απαξιωτικά λέει  κατά καιρούς στο γυαλί, με αποτέλεσμα να είναι πολλοί εκείνοι που δε θέλουν να τον ακούν.

Ωστόσο, τα όσα σχολίασε για την αποτρόπαια υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της Τρίτης (8/8) ήταν εξαιρετικά ακριβή και μετριοπαθή, με αποτέλεσμα να γίνει viral για τους σωστούς λόγους.

«Και για τον Άλκη λέγαμε να είναι ο τελευταίος. Καλή η αγάπη για την ομάδα μας και ο φανατισμός, αλλά τα μαχαίρια είναι για την κουζίνα και μόνο.

Στεναχωρήθηκα κι ας μη το ξέρω το παιδί. Για σκεφτείτε όμως, όλοι μας, όσοι έχουμε παιδιά και όσοι θα κάνετε, να πηγαίνετε στο γήπεδο και να μη γυρίσετε. Σκεφτείτε τους γονείς του. Πάει η ζωή του. Γεννήθηκε δηλαδή για να πεθάνει; 29 χρονών; Συλληπητήρια στην οικογένειά του, στην ΑΕΚ. Είναι αρκετό να πηγαίνουμε στο γήπεδο για την ομάδα, να βριζόμαστε και μέχρι εκεί.

Το παραπάνω, το χώμα που θα μπει μέσα το παιδί, δεν έχει επιστροφή. Όποιος πάρει τηλέφωνο σήμερα, θέλω πρώτα να συλληπηθεί την οικογένεια του παιδιού. Σήμερα η εκπομπή είναι διαφορετική. Κρίμα από τον Θεό. Κι εύχομαι να βρεθεί ο δολοφόνος και όποιος μπει φυλακή, να μην είναι για δύο χρόνια, αλλά για πάντα.

Όλοι οι οπαδοί πρέπει να έχουμε την αγάπη και τον φανατισμό, μέχρι εκεί. Για όλους τους οπαδούς υπάρχει μία κόκκινη γραμμή. Όταν περνάς την κόκκινη γραμμή, δεν είσαι οπαδός, είσαι κάτι άλλο. Καλό παράδεισο να έχει…», ανέφερε σχετικά.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.