Κώστας Δόξας: Η επίσημη ανακοίνωσή του μετά την καταγγελία της συζύγου του για κακοποίηση

Κώστας Δόξας: Η επίσημη ανακοίνωσή του μετά την καταγγελία της συζύγου του για κακοποίηση

Η ανακοίνωση έφτασε μερικά λεπτά πριν.

Το φως της δημοσιότητας είδε η μήνυση που κατέθεσε κατά του Κώστα Δόξα η σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση, κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία ακόμα και την περίοδο που η ίδια ήταν έγκυος.

Τη μήνυση που κατέθεσε η κ. Δεληθανάση έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα zougla.gr, η οποία δημοσίευσε και φωτογραφίες – ντοκουμέντο από την εικόνα της με τα τραύματα στο πρόσωπό της, για τα οποία η ίδια κατηγορεί τον σύζυγό της.

Ο Κώστας Δόξας, απάντησε στις κατηγορίες της συζύγου του με επίσημη ανακοίνωση, μερικά λεπτά πριν.

Σε αυτή, υποστηρίζει πως πρόκειται για «κατευθυνόμενη δημοσίευση με μόνο στόχο να τον διασύρει», τονίζοντας πως η κ. Δεληθανάση ήθελε να τον πλήξει επαγγελματικά «μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή του σε τηλεοπτικό show».

Δείτε ακόμα: Τέλος ο Κώστας Δόξας από το YFSF μετά τις καταγγελίες της συζύγου του – Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα «αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά», καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το «παιχνίδι», σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά  οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οποιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος