Τέλος ο Κώστας Δόξας από το YFSF μετά τις καταγγελίες της συζύγου του - Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Τέλος ο Κώστας Δόξας από το YFSF μετά τις καταγγελίες της συζύγου του – Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Λιτή η ανακοίνωση του σταθμού.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες της σακατεμένης συζύγου του Κώστα Δόξα, Μαρίας Δεληθανάση, η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή για κακοποίηση.

Ο ίδιος, με επίσημη ανακοίνωσή του υποστήριξε πως η ιστοσελίδα που δημοσίευσε τη μήνυση σε βάρος του και τις φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας, είχε σκοπό να τον πλήξει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τώρα, ήταν η σειρά του ΑΝΤ1 να πάρει τον λόγο, καθώς ο Κώστας Δόξας την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα μαζί με το YFSF στο οποίο συμμετέχει ξανά. Το κανάλι του Αμαρουσίου, με μία λιτή ανακοίνωση, γνωστοποίησε την αποχώρηση του τραγουδιστή «για προσωπικούς» λόγους, χωρίς να πάρει θέση για τις καταγγελίες της κ. Δεληθανάση.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους. Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι
μαγνητοσκοπημένο», διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση. 

Αυτό σημαίνει πως την ερχόμενη Κυριακή, θα δούμε κανονικά τον Κώστα Δόξα στις οθόνες μας, με τον ΑΝΤ1 να επιλέγει να μην κόψει τη δική του εμφάνιση στο μοντάζ.