Συγκλονίζει ο πατέρας του Mad Clip: «Του έλεγα 'πρόσεχε αγόρι μου, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη'» (Vid)

Συγκλονίζει ο πατέρας του Mad Clip: «Του έλεγα ‘πρόσεχε αγόρι μου, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη’» (Vid)

«Ήταν καλός οδηγός», σημειώνει ο πατέρας του.

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τον πρόωρο χαμό του τράπερ Mad Clip.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επέστρεφε από τον γάμο συνεργάτη του, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αμαξιού που οδηγούσε και καρφώθηκε σε δέντρο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο έγινε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Η κηδεία του καλλιτέχνη έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Παλαιό Φάληρο και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που θέλησε να του πει το στερνό αντίο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Mad Clip, που ήταν ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Ο πατέρας του καλλιτέχνη μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και έδωσε τη δική του εκδοχή για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα. Όπως τόνισε ο γιος του ήταν καλός οδηγός υπογραμμίζοντας ότι είχε τρέξει σε πιο μικρή ηλικία σε αγώνες στην Κύπρο.

«Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός έτρεχε και στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα όπως την είχε και ο πατέρας του δηλαδή εγώ. Από εκεί και πέρα επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια, αυτό έκανε και ο γιος μου.

Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων καταλαβαίνουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει. Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ο γιος μου, όταν πήγαινε στα λιμανάκια Βουλιαγμένης, και οδηγούσαμε και μαζί πολλές φορές» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τη συμβουλή που του είχε δώσει: «Ήθελε να μου δείξει το αυτοκίνητο το παλικάρι μου και εγώ του έλεγα “αγόρι μου μην οδηγείς έτσι δεν είναι καλό πήγαινε σε μια πίστα”. Ήταν το χόμπι του ήθελε να ξεφεύγει κατά αυτόν τον τρόπο. Ξέρω ότι είναι πολύ κακό δηλαδή… δεν είναι καλό παράδειγμα αυτό για τη νεολαία και για τον κόσμο. Του έλεγα “αγόρι μου πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη”, του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει. Επίσης στο συγκεκριμένο μέρος 9 στις 10 φόρες ποτίζεται το γκαζόν ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε πολύ πριν, όχι εκεί που έστριψε άρα είναι πιθανό να είχε πάρει νερό ο δρόμος».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.