Συνεργασία - έκπληξη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά»: Η νέα φωτογραφία που σόκαρε τους followers της Ιωάννας Παλιοσπύρου (Pic)

Τι ανέβασε στο προφίλ της στο instagram.

Σε φάση ανάρρωσης από το τελευταίο της χειρουργείο είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η κοπέλα που δέχτηκε επίθεση από βιτριόλι τον Μάιο του 2020 έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον τρόπο που αντιμετώπισε όσα τις συνέβησαν.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλέον βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης των τραυμάτων που προκλήθηκαν στο πρόσωπο και το σώμα της. Η ίδια απάντησε μέσω instagram στα ερωτήματα των ακολούθων της και αποκάλυψε μεταξύ άλλων το πότε θα βγάλει τη μάσκα από το πρόσωπό της.

Ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία με ένα τραύμα που την ταλαιπωρεί.

«Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ “δύσκολο” για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα», ανέφερε σχετικά.

Σε ερώτηση αν θα βγάλει ποτέ την προστατευτική μάσκα που φοράει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της, απάντησε πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει: «Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.