Θανάσης Κατερινόπουλος | Η πρώτη του συνέντευξη για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Θανάσης Κατερινόπουλος | Η πρώτη του συνέντευξη για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Όσα είπε έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στη διαδικτυακή εκπομπή «Crime data: Ίχνη στο σκοτάδι» του Χάρη Βεραμόν, στην οποία μίλησε και ο body language expert Μάριος Βογιατζής.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, που ήταν από τους πρώτους που μίλησε για την στάση του πιλότου στη δολοφονία της Κάρολαϊν, τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση και δεν μάσησε τα λόγια του:

«Εδώ δεν έχουμε μία απώλεια αλλά τρεις. Είναι λογικό να εγερθούν ερωτηματικά στην κοινωνία. Είναι λογικό κάποιοι να πλάθουν τις δικές τους ιστορίες. Μικρές ή μεγάλες. Κάτω από αυτή την πίεση και την προβολή που επήλθε από τα ΜΜΕ, η Πολιτεία αναγκάστηκε να αναθέσει στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει την υπόθεση, καθώς έχουν την εμπειρία και τα μέσα για να δοθεί η απάντηση.

Οι έρευνες θα αποδείξουν αν πράγματι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Δε σημαίνει ότι επειδή ανέλαβε το ανθρωποκτονιών πρόκειται για ανθρωποκτονία» ξεκαθάρισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος

«Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε ανθρώπου. Ο καθένας βιώνει την απώλεια του παιδιού του με τον δικό του τρόπο. Είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν θα κρίνω τους γονείς, αλλά έχουμε κάποια ερωτηματικά», συμπλήρωσε ο απόστρατος αξιωματικός σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς των παιδιών στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Παράλληλα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος απηύθυνε κάποια ερωτήματα: «Πρώτον, διαβάζουμε ότι μπορεί να οφείλεται σε κάποιο γονίδιο. Δεν είμαι επιστήμονας, δεν είμαι γιατρός για να πω αν όντως είναι έτσι. Όλα τα νέα ζευγάρια πλέον κάνουν κάποιες εξετάσεις. Έχουν κάνει; Και ειδικά αν υπάρχει κάποια κληρονομικότητα. Από την άλλη πλευρά, να δεχτώ ότι πέθαναν όντως από κάποιο γονιδιακό πρόβλημα. Γιατί δεν πέθανε πρώτα το μεγάλο παιδί;

Δεύτερο ερώτημα: Από ότι διαβάσαμε όλοι οι θάνατοι έγιναν Σαββατοκύριακο. Είναι και αυτό συμπτωματικό; Αν υπάρχει κάποια εξωτερική παρέμβαση πάει να πει ότι κάποιος ήθελε το κακό των γονιών. Αν το δεχθούμε αυτό πάει να πει ότι κάποιος είχε πρόσβαση και στο νοσοκομείο αλλά και το σπίτι, όπου πέθανε το ένα παιδί», υπογράμμισε ο απόστρατος αξιωματικός.

«Όταν θέλουμε να κάνουμε έρευνα μπαίνουν όλα στο κάδρο. Για τον ερευνητή αξιωματικό όλοι είναι ύποπτοι. Είναι το αντίθετο από το τεκμήριο της αθωότητας. Κατά την εκτίμησή μου κάτι παίζει. Δε μπορεί τρία παιδιά σε τρεις διαφορετικούς χρόνους να έφυγαν έτσι. Δεν είμαι γιατρός και δικαστής για να δικάσω αλλά είναι περίεργη αυτή η ανάποδη φορά των θανάτων», τόνισε.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.