«Και 4ος περίεργος φόνος»: Το πρωτοσέλιδο-φωτιά για την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών που σόκαρε το πανελλήνιο

Υπόθεση Πάτρας | Τι συνέβη με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη;

Νέο μυστήριο στην υπόθεση από τις δηλώσεις του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Θανάσης Κατερινόπουλος και Χρήστος Ρουγκάλας είναι δύο απόστρατοι αξιωματικοί που έχουν προσφέρει ως τώρα έναν σημαντικό αριθμό πληροφοριών και ερωτημάτων σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, με τα τρία νεκρά κορίτσια που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε δύο χρόνια υπό συνθήκες ανεξήγητες.

Με τις πιθανότητες αυτή η υπόθεση να έχει μία σημαντική εξέλιξη ως το τέλος της εβδομάδας να είναι πολλές, ο κ. Ρουγκάλας, απόστρατος Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. έκανε μια νέα τοποθέτηση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου, στην οποία είχε αποκαλύψει ότι η γιαγιά της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε δολοφονηθεί από τον παππού της, ο κ. Ρουγκάλας υποστήριξε ότι εμμένει στις μέχρι τώρα δηλώσεις του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε νομική κύρωση.

«Δεν έχω αλλάξει άποψη, για ποιον λόγο να αλλάξω; Δεν έχω άλλα στοιχεία πέραν των όσων έχω πει, ότι μου φαίνεται πολύ περίεργο που οι θάνατοι έγιναν σε μέρες αργιών, Σαββατοκύριακα. Έχουν πέσει και σε αντιφάσεις νομίζω. Φαίνεται ότι έχουν μία άνεση να κάνουν ταξιδάκια και τέτοια… Να απαντάει δύο ημέρες μετά τον θάνατο του ενός από τα παιδιά στους διαδικτυακούς της φίλους, να δίνει συνταγές για φαγητά ή να λέει τι ψάρια είναι, να πάνε για χαλαρό ποτάκι…», σχολίασε ο ίδιος.

Εκείνο που δημιουργεί απορίες και μεγάλο ενδιαφέρον, αφορά στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη και στο καθεστώς που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το σπίτι της, αφού δεν υπάρχει διαθήκη, δεν έχει γίνει κάποια εξαγορά και θεωρητικά μετά τον θάνατό της το σπίτι θα έπρεπε να το έχει πάρει το δημόσιο.

«Είπαν ότι η γυναίκα αυτή, αφότου πέθανε ο σύζυγός της, ήρθε και έμεινε στην Πάτρα. Νοίκιασε το σπίτι στο ζευγάρι, επειδή υπάρχουν κάποιοι μακρινοί συγγενείς στο Αγρίνιο. Είπα ‘ποιος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας και της ταφής; Ποιος πλήρωσε; Αφού δεν υπάρχει άλλος εδώ στην Πάτρα’. Σε αυτό δεν έχει απαντήσει κανένας.

Για να καεί μία σορός, χρειάζεται κάποια χρήματα. Ήταν άθεη. Ήταν πολύ καλή κυρία, ευγενέστατη, αλλά επειδή ήταν άθεη, κάηκε. Δεν θυμάμαι πώς πέθανε αυτή η γυναίκα που είχε και κάποια κινητικά προβλήματα. Τώρα αν είχε κάνει πληρεξούσιο κάποιον από το ζεύγος να παίρνει και τη σύνταξή της ή αν τους είχε κάνει πληρεξούσιους για την κηδεία της. Αυτό λογικά θα πρέπει να υπάρχει.

Αυτοί συνεχίζουν και μένουν σε αυτό το σπίτι. Υπάρχει ενοίκιο; Το πήρε το κράτος το σπίτι; Αν δεν έχει κανένα συγγενή, δεν είχε αφήσει διαθήκη, το σπίτι δεν πρέπει να περιέλθει στο δημόσιο; Δεν μπορεί να είναι αδήλωτο. Σε ποιον ανήκει αυτό το σπίτι;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.