Bασίλης Λαμπρόπουλος | Η Τζωρτζίνα «ξεκλειδώνει» το μυστήριο της Πάτρας - Η αστυνομία έχει σαφείς ενδείξεις

Bασίλης Λαμπρόπουλος | Η Τζωρτζίνα «ξεκλειδώνει» το μυστήριο της Πάτρας – Η αστυνομία έχει σαφείς ενδείξεις

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος άφησε να εννοηθεί πως η αστυνομία έχει δέσει την υπόθεση.

Δελτίο ειδήσεων του MEGA χωρίς νέα δεδομένα στην υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, δεν υφίσταται εδώ και δύο μήνες σχεδόν. Και φυσικά, ο πιο ειδικός απ΄όλους για να μεταφέρει τις εξελίξεις είναι ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, που μέχρι σήμερα έχει φέρει στην επιφάνεια πολλές λεπτομέρειες της αστυνομικής έρευνας και σίγουρα γνωρίζει ακόμα περισσότερα.

Στο Live News της Πέμπτης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μια ακόμα αποκάλυψη, η οποία αφορά στην Τζωρτζίνα, δηλαδή το παιδί που είχε εγκεφαλικό επεισόδιο το 2019 και πέθανε στις αρχές Ιανουαρίου.

«Την Κυριακή τελειώνουμε»: Απασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση της Πάτρας

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, στα ζωτικά της όργανα και δη στην καρδιά, δεν έχει εντοπιστεί κανένα απολύτως πρόβλημα, πολλώ δε κάτι που να δικαιολογεί ανακοπή.

Η Τζωρτζίνα, μάλιστα, είναι το κορίτσι που θα ξεκλειδώσει και τις άλλες δύο περιπτώσεις, της Ίριδας και της Μαλένας και φαίνεται πως έχει ήδη δώσει μια κατεύθυνση στην αστυνομία που θα ξεκινήσει τις ανακρίσεις στους γιατρούς του Καραμανδάνειου.

«Υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις από τις ιστολογικές εξετάσεις σε ζωτικά όργανα -κυρίως την καρδιά- της Τζωρτζίνας και αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι το παιδί δεν είχε πρόβλημα στην καρδιά που να εξηγεί ανακοπές ή οτιδήποτε άλλο. Κάτι που είχαν πει και οι γιατροί στην Πάτρα, καθώς δεν θα άντεχε το ΚΑΡΠΑ των 50 λεπτών που έκαναν εκεί για να το κρατήσουν στη ζωή.

Ο θάνατος της Τζωρτζίνας, οι συνθήκες θανάτου και το συνολικό ιατρικό ιστορικό της Τζωρτζίνας εκτιμούν ότι αν εξεταστεί ενδελεχώς θα φωτίσει τι έχει συμβεί και στα άλλα δύο παιδιά», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.