«Όσο και να ψάχνετε δεν θα βρείτε τίποτα»: Τηλεφώνημα-σοκ στο «Φως στο Τούνελ» για την Πάτρα - Η αποστομωτική απάντηση της Νικολούλη (Vid)

«Όσο και να ψάχνετε δεν θα βρείτε τίποτα»: Τηλεφώνημα-σοκ στο «Φως στο Τούνελ» για την Πάτρα – Η αποστομωτική απάντηση της Νικολούλη (Vid)

H «πληρωμένη» απάντηση της παρουσιάστριας στη γυναίκα με τη ψιθυριστή φωνή.

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα τάραξε την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής 25 Μαρτίου, η οποία ερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, με την Αγγελική Νικολούλη να αντιδρά άμεσα και να απαντάει στην «αγγελιοφόρο» του μηνύματος.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη ενημέρωσε την παρουσιάστρια ότι υπήρξε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από μία γυναικεία ψιθυριστή φωνή η οποία είπε μόνο «Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα», πάντα για την υπόθεση της Πάτρας. Η γυναίκα έκλεισε το τηλέφωνο πριν προλάβει να απαντήσει η Αγγελική Νικολούλη.

Η απάντηση όμως ήρθε live στον αέρα της εκπομπής λίγο αργότερα. Απευθυνόμενη στη γυναίκα με την ψιθυριστή φωνή η Αγγελική Νικολούλη έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας:

«Όποια κι αν είσαι εσύ που πήρες στην εκπομπή με ψιθυριστή φωνή και είπες ότι δεν θα βρούμε ποτέ τίποτα, κάτι θα βρούμε μην ανησυχείς κορίτσι μου. Μας αρέσει να ψάχνουμε πολύ και να φυτρώνουμε εκεί που δεν μας σπέρνουν».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.