«Της έκλεισε τα μάτια και επέστρεψε στο κομμωτήριο για βαφή»: Νέες βολές κατά Ρούλας Πισπιρίγκου (Vid)

Στον κόσμο της η Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε να της φέρουν στο κελί του Κορυδαλλού (Vid)

Την αποκάλυψη έκανε η Ανθή Βούλγαρη.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει δώσει ανάμεικτα σημάδια στους αστυνομικούς και στην κοινή γνώμη.

Τη μία φωνάζει πως είναι αθώα, την άλλη συμπεριφέρεται με τρόπο που υποδηλώνει ότι δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα τα στοιχεία δείχνουν πως εκείνη έχει διαπράξει τόσο τη δολοφονία της Τζωρτζίνας -για την οποία ήδη κατηγορείται- όσο και των έτερων δύο παιδιών.

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA από την Ανθή Βούλγαρη, η Πισπιρίγκου φέρεται να έχει ζητήσει από τους αστυνομικούς να της φέρουν… τσουρέκι, σαν να θέλει να ακολουθήσει τα πασχαλινά έθιμα, λες και όλα κυλούν φυσιολογικά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν προαυλίζεται, αλλά επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη μητέρα και την αδερφή της κατά βάση.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή: Αυτός είναι ο άγνωστος άντρας που στηρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου

Κι από την άλλη, έχει να αντιμετωπίσει το σοκ από τις πληροφορίες που θέλουν τον Μάνο Δασκαλάκη να ζητά τεστ DNA για την Ίριδα και τη Μαλένα, υπονοώντας πως δεν είναι δικά του παιδιά, αλλά του ανθρώπου με τον οποίο η Πισπιρίγκου φέρεται να είχε παράλληλη σχέση για ένα διάστημα.

Τέλος, η κατηγορούμενη έχει αναφέρει στις αρχές πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ένα κρυφό email, το οποίο μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την δική του συμμετοχή στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.