Μάνος Δασκαλάκης | Σκληρά σχόλια κάτω από το νέο του βίντεο κλιπ (Vid)

Μάνος Δασκαλάκης | Σκληρά σχόλια κάτω από το νέο του βίντεο κλιπ (Vid)

Στο δικό του κόσμο ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η ζωή πρέπει να συνεχίζεται. Έτσι δε λένε; Τι κι αν σου έχουν πεθάνει τρία παιδιά, τι κι αν η μητέρα τους που πριν ένα μήνα υποστήριζες, έχει μπει στη φυλακή και κατηγορείται για τη δολοφονία τους, τι κι αν στο βάθος μπορεί να θεωρηθείς κι εσύ ο ίδιος ύποπτος; Τι σημασία έχουν όλα αυτά; Αυτό που έχει σημασία για τον Μάνο Δασκαλάκη είναι να προμοτάρει το τραγούδι του. Ήταν η καταλληλότερη στιγμή.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, πριν μια εβδομάδα δηλαδή, ανέβηκε στο Youtube ένα βίντεο κλιπ από το τραγούδι του που φέρει τον αινιγματικό τίτλο «Είμαι εδώ». Αφήνοντας στην άκρη τα όποια σχόλια περί μουσικής αξίας του τραγουδιού, είναι άξιο αναφοράς πως ο Μάνος Δασκαλάκης επέλεξε την πιο ακατάλληλη περίοδο για μία τέτοια κίνηση.

Ο ίδιος, μοιάζει να μην έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, αφού επιλέγει σε αυτή την περίοδο να επιτρέψει τη δημοσίευση-κυκλοφορία του τραγουδιού, που έχει αναρτηθεί από άλλο κανάλι. Όσο για τα σχόλια των χρηστών του YouTube; Όπως είναι λογικό, είναι ιδιαιτέρως σκληρά, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για προσπάθεια εκμετάλλευσης της δημοσιότητας για να ακουστεί το τραγούδι.

Επίσης, να σημειωθεί πως συνήθως τα βίντεο κλιπ γυρίζονται 1-2 μήνες πριν, κάτι που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο γυρίστηκε λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Αυτή τη στιγμή, το βίντεο κλιπ μετρά μόλις 13.000 προβολές και 239 σχόλια, αναλογία που δεν συναντά κανείς συχνά στο Youtube, δείγμα και του ότι αυτοί οι ελάχιστοι που αντιλήφθηκαν αυτή την ανάρτηση, ένιωσαν μια οργή και απελπισία με τη στάση που έχει επιδείξει ο Μάνος Δασκαλάκης αυτό το διάστημα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.