Μελαχρινή, χωρίς μάσκα: Η νέα εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου αξίζει χειροκρότημα (Pics)

Μελαχρινή, χωρίς μάσκα: Η νέα εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου αξίζει χειροκρότημα (Pics)

Η Ιωάννα είναι πολύ καλά και δείχνει έτοιμη να κερδίσει τον χρόνο που χάθηκε.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν, έφτασε. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε για πρώτη φορά τόση ώρα χωρίς τη μάσκα της στη διάρκεια της συνέντευξής της με τον Σταύρο Θεοδωράκη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και είναι αναμφίβολα το πρώτο θέμα συζήτησης.

Αυτό που πέρασε, απαιτεί ανυπολόγιστη ψυχική δύναμη για να το βάλεις από κάτω και να προχωρήσεις και σίγουρα χρειάζεται και αυτοπεποίθηση για να φύγουν από το μυαλό οι σκέψεις πως η εικόνα σου μπορεί να ενοχλήσει κάποιον.

Η Παλιοσπύρου έδειξε την αυτοπεποίθηση που έχει τώρα πια, ένα χρόνο μετά την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τη μάσκα, κι ενώ είχαν ήδη γίνει κάποια χειρουργεία αποκατάστασης και παράλληλα έδειξε και την πρόοδο που έχει γίνει σε ιατρικό επίπεδο στο δέρμα της.

Τα χειρουργεία δεν έχουν τελειώσει, αλλά τώρα πια φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία για να επανέλθει το δέρμα της και το επόμενο στάδιο, όπως είπε, είναι κάποια στιγμή να νιώσει άνετα να βγάλει την περούκα και να κυκλοφορεί με τα δικά της μαλλιά.

«Έχω αποκτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα, πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου χαμογελάω και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Νιώθω ότι είμαι όμορφη, με κοιτάζω και λέω είμαι όμορφη. Η λέξη “όμορφη” δεν έχει να κάνει 100% με την εικόνα την εξωτερική, έχει να κάνει με το πώς νιώθω, έχει να κάνει με την αγάπη που παίρνω καθημερινά από τους δικούς μου και έτσι έχω ξαναχτίσει όλο αυτό το συναίσθημα και την αυτοπεποίθηση και την ομορφιά που νιώθω πραγματικά μέσα μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πιο πολύ έχει να κάνει με την αποδοχή του άλλου. Να αποδεχτεί αυτό που είμαι», λέει η ίδια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.