Ποια Τουρκία; Η δημοσιογράφος που έβαλε τον Μπογδάνο στη θέση του…

«Δεν είναι πρόοδος. Είναι κατρακύλα»: Το tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που δίχασε το twitter (Pic)

Πολλοί τον «έκραξαν», υπήρξαν κι αυτοί που τον... αποθέωσαν.

Ήταν ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της κυβέρνησης αμέσως μετά την εκλογή του, καθώς η παρουσία του σε καθημερινές εκπομπές της τηλεόρασης, σε sites και εφημερίδες ήταν συστηματική. Μετά τη διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία, ωστόσο, το όνομά του δεν «παίζει» και τόσο συχνά, γι’ αυτό έφτασε στο σημείο να ευχαριστήσει ακόμα και τους «Ράδιο Αρβύλα», που ήταν… εχθροί του. 

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος είναι πια ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του νεοπαγούς κόμματος «Ε.ΣΥ». Ο πρώην δημοσιογράφος ανήκει, κατά δήλωση του ιδίου, στον συντηρητικό χώρο και οι τοποθετήσεις του το αποδεικνύουν ανά τακτά διαστήματα.

Αυτό συνέβη και προσφάτως στο twitter, εκεί που ο Μπογδάνος «ανέβασε» μια φωτογραφία γνωστής εταιρίας ένδυσης που έδειχνε την αλλαγή που έχει συντελεστεί τα τελευταία 23 χρόνια σε κάτι πάρα, μα πάρα πολύ βασικό.

Το σχόλιό του, δε, ήταν εκείνο που οδήγησε σε σωρεία αντιδράσεων: «Δεν είναι πρόοδος. Είναι κατρακύλα», έγραψε σχετικά, με αποτέλεσμα οι ομοϊδεάτες του να τον αποθεώσουν για την στάση του κι άλλους, αρκετούς, να επικρίνουν τα όσα έγραψε μα και την εν γένει στάση του.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και το σχετικό ποστάρισμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

«Δεν είναι πρόοδος. Είναι κατρακύλα»: Το tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που δίχασε το twitter (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.