«Θα ήμουν ο πρώτος που θα τη σκότωνα»: Στην αντεπίθεση ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

H φωτογραφία-φωτιά που έστειλε ο Μάνος μετά την αποκάλυψη της απιστίας της Ρούλας (Pic)

Μπορεί το ζευγάρι να... μην έβρισκε χρόνο να θρηνήσει, έβρισκε όμως άπλετo χρόνο για εξωσυζυγικές σχέσεις και μηνύματα στο Viber.

Κάθε άλλο παρά ρόδινες ήταν οι σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Το ζευγάρι που έχασε τρεις κόρες μέσα σε τρία χρόνια ήταν στα «μαχαίρια» όπως έχουν αποκαλύψει τα μέχρι σήμερα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η 33χρονη γυναίκα, που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρη της Τζωρτζίνας, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Ο Μάνος Δασκαλάκης μόλις έμαθε την απιστία της συζύγου του έφυγε από το σπίτι, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν μαθευτεί είχε κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Το μεσημέρι της Τρίτη η εκπομπή «T – Live» αποκάλυψε ένα ακόμη ντοκουμέντο για την υπόθεση.

Ο Μάνος είχε στείλει φωτογραφία του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα όπως είπε η δημοσιογράφος, Γιώτα Κηπουρού, ο άνδρας έστειλε τη φωτογραφία μόλις έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση Ρούλας.

Την έστειλε μάλιστα επίτηδες αφού εκεί συναντούσε τον εραστή της η Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα, στέλνοντας αυτή την φωτογραφία ο Μάνος Δασκαλάκης της ζητά να μην του ξαναστείλει μήνυμα, με τη Ρούλα Πισπρίγκου να του θυμίζει και τις δικές του απιστίες.

Ακολουθεί ο διάλογος του ζευγαριού

Ρούλα: Τι είναι αυτό

Μάνος: Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις.

Ρούλα: Και; Δεν καταλαβαίνω; Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω φωτό το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες που ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες

Μάνος: Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ.

Ρούλα: Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Μάνος: Έτσι μην ξαναπείς κάτι άλλο γιατί μαζί δεν θα ξανά είμαστε ποτέ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.