Νέα στοιχεία-σοκ για τον θάνατο της Μαλένας - Το κατεστραμμένο της συκώτι «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Vid)

Ρούλα Πισπιρίγκου | Το ντοκουμέντο που διαψεύδει τους ισχυρισμούς της για την κεταμίνη

Nέο στοιχείο.

Το μυστήριο στην υπόθεση της Πάτρας προσπαθούν να λύσουν οι αρχές. Εδώ και εβδομάδες η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9 χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στο μικρό κορίτσι είχε χορηγηθεί κεταμίνη, ένα ισχυρό αναισθητικό που χρησιμοποιείται ακόμη και σε ζώα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της είπε ότι δεν γνώριζε για την κεταμίνη διαψεύδοντας ότι την είχε χορηγήσει εκείνη.

Τα ντοκουμέντα όμως τη διαψεύδουν.

«Δεν τη γνώριζα μέχρι τώρα. Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από την τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα για το εύρημα αυτό μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω τι ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο messenger και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση. Δε πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν» είχε πει στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την κεταμίνη.

Στην εκπομπή «T-Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου ήρθε στο φως μία φωτογραφία όπου δείχνει τους ψευδείς ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη. Στο προσκέφαλο της μικρής Τζωρζίνας στην εντατική, υπήρχε κολλημένο έγγραφο με το διάγραμμα της δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων.

Στο χαρτί αυτό αναγραφόταν κι η κεταμίνη, αλλά και η ποσότητα που έπρεπε να χορηγηθεί στη Τζωρτζίνα σε περίπτωση που το χρειαστεί. Πρόκειται για ένα έγγραφο το οποίο έβλεπε καθημερινά επί έναν μήνα η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.