Ακρίτα εναντίον δημοσιογράφου για το σποτ Λούλη: «Η μεγαλύτερη ανοησία εκτοξεύθηκε από την κυρία αυτή»

«Αντί να σαπίζει ως κομπάρσα στα…»: Το επικό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τη «διαγραφή» της Λατινοπούλου από τη ΝΔ

Τι έγραψε στο facebook.

Εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η πολιτεύτρια του κυβερνόντος κόμματος βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο λόγω των σχολίων που έκανε για την Δανάη Μπάρκα, με την Έλενα Ακρίτα να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία και σχολίασε πως… δεν θα πρέπει να προβάλλουμε άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Τα λόγια της αυτά ήταν αρκετά για να τη θέσουν εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας. Φυσικά οι αναφορές της έγιναν αντικείμενο κριτικής στο twitter και όχι μόνο.

Η Έλενα Ακρίτα έκανε ένα δεικτικό σχόλιο για την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας ανέφερε ότι η πολιτεύτρια επεδίωκε να κοπεί από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

«Η ΝΔ έκοψε τη κ. Λατινοπούλου απο τα ψηφοδέλτια της. Κατά την γνώμη μου, η ίδια αυτό ακριβώς επεδίωκε. Να διαδραματίσει, τώρα που είναι νέα, πιο ηγετικό ρόλο στο ακροδεξιό ακροατήριο που την ακολουθεί, αντί να σαπίζει ως κομπάρσα στα ορεινά έδρανα της Βουλής. Smart», έγραψε η Έλενα Ακρίτα στο facebook.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.