Εμφάνιση Πέτρου Φιλιππίδη μπροστά στις κάμερες | Η μοναδική λέξη που είπε στους δημοσιογράφους

Εμφάνιση Πέτρου Φιλιππίδη μπροστά στις κάμερες | Η μοναδική λέξη που είπε στους δημοσιογράφους

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός κάθεται σε εδώλιο του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου της Αθήνας για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Η δίκη είχε διακοπεί λόγω καλοκαιριού και συνεχίζεται από την 1η Σεπτεμβρίου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ακολουθεί μία αμυντική τακτική στη δίκη του και παραμένει σιωπηλός κατά την άφιξη του στα δικαστήρια αλλά και την αναχώρησή του.

Ο ηθοποιός έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Το πρωί της Πέμπτης, οι κάμερες τον περίμεναν έξω από το σπίτι του κατά την αναχώρησή του από το σπίτι του. Ο ίδιος δεν είχε διάθεση για κουβέντες. «Καλημέρα» ήταν η μοναδική λέξη που ψέλλισε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω το σπίτι του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σταδιακά ολοκληρώνεται η διαδικασία με τους μάρτυρες κατηγορίας. Ενδιαφέρον έχουν τα όσα θα πουν οι μάρτυρες υπεράσπισης του ηθοποιού αλλά και η σύζυγός του, που θα αντικρούσει όσα υποστηρίζουν οι καταγγέλλουσες για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός, μετά την απολογία του πέρσι το φθινόπωρο, είχε κριθεί προφυλακιστέος. Παρέμεινε στις φυλακές της Τρίπολης μέχρι την έναρξη της δικής του ενώ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση πριν λίγες εβδομάδες, σε μία απόφαση που είχε ξεσηκώσει την κοινή γνώμη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.