Μετωπική Νίνου - Μπουρδούμη: Η απάντηση του ηθοποιού για το δώρο που φέρεται να έκανε στον Φιλιππίδη μετά την παρενόχληση στη Λένα Δροσάκη (Vid)

Μετωπική Νίνου – Μπουρδούμη: Η απάντηση του ηθοποιού για το δώρο που φέρεται να έκανε στον Φιλιππίδη μετά την παρενόχληση στη Λένα Δροσάκη (Vid)

Η απάντηση του ηθοποιού σε όσα υποστήριξε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός κάθεται στο εδώλιο του μικτού ορκωτού δικαστηρίου της Αθήνας για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, σε μία υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη.

Την Παρασκευή συνεχίστηκε η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου. Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και τα λόγια της αντικρούουν όσα είχαν πει οι καταγγέλλουσες για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή αναφέρθηκε και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, σύζυγο της Λένας Δροσάκη.

Η ηθοποιός ήταν από εκείνες που μαζί με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησαν δημόσια για τις πράξεις του ηθοποιού. Μέχρι πριν λίγο καιρό ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που μεταδιδόταν από την ΕΡΤ.

Η Ελπίδα Νίνου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της ανέφερε ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης χάρισε ένα γούρι στον σύζυγό της μετά την αλλαγή του χρόνου. Όπως είπε, αν έστεκε η καταγγελία της Λένας Δροσάκης, ο ηθοποιός δεν θα έκανε δώρο στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε παρέμβαση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega και είπε ότι ουδέποτε έκανε προσωπικό δώρο στον Πέτρο Φιλιππίδη. Όπως είπε, το συγκεκριμένο γούρι έλαβαν όλοι οι ηθοποιοί αλλά και το συνεργείο της σειράς.

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, παρά μόνο επαγγελματικές. Με τον ίδιο άλλωστε είχαμε συζητήσει αρκετούς μήνες πριν για το θέμα της Λένας Δροσάκη, πολύ πριν ξεκινήσει το κίνημα του #metoo. Και αυτή είναι μια συζήτηση που αφορά τους δυο μας.

Σε ό,τι αφορά το γούρι για εκείνη την Πρωτοχρονιά που αναφέρθηκε στο δικαστήριο, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: όταν έπαιζα στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ έκανα δώρο ένα γούρι σε όλους τους ηθοποιούς και το συνεργείο σε μια ομαδική αποστολή που υλοποίησε η παραγωγή. Ουδέποτε έστειλα προσωπικό δώρο στον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.