Υπόθεση Δήμητρας Αλεξανδράκη: «Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αυτοκτονίας» - Οι εξελίξεις στην υπόθεση

Υπόθεση Δήμητρας Αλεξανδράκη: «Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αυτοκτονίας» – Οι εξελίξεις στην υπόθεση

Φαίνεται πως θα οδηγηθούμε σε νομική αντιπαράθεση

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η κόντρα της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το zougla.gr, μετά από ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας για απόπειρα αυτοκτονίας του μοντέλου. Η ίδια αρνήθηκε με κάθε τρόπο πως πρόκειται για την ίδια, ανάρτησε μάλιστα και στόρι με την Ιωάννα Τούνη που ήταν χαμογελαστές και εξηγούσε πως είναι καλά, αλλά τα στοιχεία που έχει η ιστοσελίδα, πάνω στα οποία βασίστηκε το ρεπορτάζ, δείχνουν πως υπήρξε περιστατικό.

Σύμφωνα με νέο άρθρο, για το συμβάν που έγινε το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή στο ξενοδοχείο ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη, έχει σχηματιστεί δικογραφία και ιατρικός φάκελος. Εκεί περιγράφεται πως μια γυναίκα 32 ετών από την Αθήνα, που διέμενε στο ξενοδοχείο, είχε μια επικοινωνία με φίλη της, όπου της έλεγε πως δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Η φίλη ενημέρωσε την αστυνομία και όταν έφτασε στο δωμάτιο της Αλεξανδράκη, είδαν μια γυναίκα που έχρηζε όντως ιατρικής φροντίδας.

Έτσι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου έχει καταγραφεί η εισαγωγή της και υπάρχει ιατρικός φάκελος, ενώ στο ΑΤ Λευκού Πύργου έχει ανοίξει δικογραφία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.