Βιασμοί 12χρονης: Αυτοί είναι οι 2 νέοι συλληφθέντες - 36 και 37 ετών (Vids)

Βιασμοί 12χρονης: Αυτοί είναι οι 2 νέοι συλληφθέντες – 36 και 37 ετών (Vids)

Υπεράνω υποψίας και αυτοί.

Σε δύο νέες συλλήψεις έχει προχωρήσει το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, που έπεσε θύμα του 53χρονου Ηλία Μίχου και των ανδρών που προχώρησαν σε γενετήσια πράξη μαζί της παρά τη θέλησή της.

Μετά τον βασικό κατηγορούμενο και τον 42χρονο που ομολόγησε ότι έκανε σ$ξ μαζί της, αλλά «υπήρχε συναίνεση», δύο ακόμα άνδρες συνελήφθησαν και θα κληθούν να απολογηθούν.

Πρώτος, ένας 33χρονος που δουλεύει σε φαρμακαποθήκη και διαμένει στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή.


Ο συγκεκριμένος υποστηρίζει πως έκλεισε τρία ραντεβού με την 12χρονη. Στο πρώτο δεν υπήρξε ερωτική πράξη. Στο δεύτερο, της έδωσε 60-70 ευρώ για να υπάρξει πράξη, η 12χρονη έφυγε για να τα πάει στη μαμά της, αλλά επειδή άργησε, ο 33χρονος αποχώρησε. Και στο τρίτο, δεν πήγε ποτέ η ανήλικη, γιατί ο Ηλίας Μίχος το ακύρωσε επειδή δεν είχε να μπαίνει στον λογαριασμό του η αμοιβή.

Ο 4ος συλληφθείς είναι ένας 36χρονος εργαζόμενος στο νοσοκομείο Μεταξά, στο τηλεφωνικό κέντρο, ο οποίος έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα κατ’ εντολή του Υπουργού Υγείας.

Ο εν λόγω άνδρας είχε σ#ξουαλικές επαφές με την 12χρονη, άρα, καθώς είναι κάτω των 15 ετών, όπως ορίζει ο νόμος, τη βίασε, στην περιοχή των Σεπολίων, αφού έκλεισε ραντεβού με τον Ηλία Μίχο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.