Απολογία Πέτρου Φιλιππίδη για την υπόθεση βιασμού: «Ήμασταν και οι δύο @@@, τελειώσαμε πολύ γρήγορα» (Vid)

Νέα αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη | Είχε παρενοχλήσει ηθοποιό του «Ρετιρέ»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις.

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Πριν από λίγα 24ωρα η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε στο δικαστήριο. Η ηθοποιός μίλησε για την παρενόχληση που δέχθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη χρησιμοποιώντας μία απρεπή ατάκα αφού δεν έγινε πιστευτή από τους δικηγόρους του κατηγορούμενου.

Ο Γιάννης Νέζης έρχεται να προσθέσει άλλη μία αποκάλυψη.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, που υποδύθηκε τον Κωστάκη στη δημοφιλή σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη, ηθοποιός του «Ρετιρέ» είχε δεχθεί παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Παράλληλα, σχολίασε και τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού.

«Δεν μπορούμε να λάβουμε υπ’ όψιν ότι οι κοπέλες που έχουν καταγγείλει τον κύριο Φιλιππίδη λένε ψέματα ή τρελάθηκαν. Γιατί πολλές φορές ακούστηκε ότι το έκαναν για προβολή. Δεν νομίζω ότι έγινε έτσι, γιατί έχει γίνει και από κοπέλες που αυτή τη στιγμή δεν ασχολούνται με το ελληνικό θέατρο, βρίσκονται σε μία άλλη χώρα και δεν έχουν λόγο προβολής στα ελληνικά media», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός στη Μένια Κούκου.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Νέζης αναφέρθηκε και στην ηθοποιό που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την οποία ο ίδιος συμμετείχε στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη. «Είναι από τους λίγους ανθρώπους εκείνης της εποχής που έχω σχέσεις προσωπικές. Για να το καταγγείλει η συγκεκριμένη ηθοποιός, που ήταν πάντα ένα πολύ σοβαρό κορίτσι και σήμερα είναι μία πολύ σοβαρή κυρία, έχοντας παιδιά και οικογένεια, προφανώς κάτι θα είχε συμβεί. Άλλωστε, ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, τα προσωπικά της τα κρατούσε βαθιά μέσα της».

Η συζήτηση στράφηκε και γύρω από την αμφιλεγόμενη δήλωση της Νεφέλης Ορφανού επί του θέματος. «Η Νεφέλη Ορφανού είναι ένας αυστηρός άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να αφήσει χώρο για να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι η αλήθεια της αυτή», σχολίασε ο Γιάννης Νέζης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.