«Μεγάλωσα μέσα στα μπουρδ@λα αλλά βιαστής δεν υπήρξα ποτέ»: Κλάμματα με λυγμούς από τον Πέτρο Φιλιππίδη στην απολογία του (Vid)

«Μεγάλωσα μέσα στα μπουρδ@λα αλλά βιαστής δεν υπήρξα ποτέ»: Κλάμματα με λυγμούς από τον Πέτρο Φιλιππίδη στην απολογία του (Vid)

«Άπιστος υπήρξα, βιαστής ποτέ».

«Δεν είναι το φαγητό, δεν είναι το ξύλο, είναι ότι τελειώνει η ζωή σου», υποστήριξε με κλάμματα ο Πέτρος Φιλιππίδης στη σημερινή του απολογία στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο ηθοποιός απολογείται για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού σε βάρος των τριών γυναικών που τον κατήγγειλαν, με τον ίδιο να εμφανίζεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, αρνούμενος πως διέπραξε το αδίκημα του βιασμού.


«Όπως καταλαβαίνεται είναι παρά πολύ δύσκολο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση στα 60 μου χρόνια. Άδικα. Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη και ό,τι έχει μείνει από αυτό. Γεννήθηκα το 1962 αλλά η μητέρα μου με έγραψε το 1963 για να κερδίσω χρόνια. Θα μιλήσω για τη ζωή μου. Αν σε κάποιους φαίνεται αστεία δεν με πειράζει. Θα μιλήσω από την καρδιά μου. Μιλώντας για το ήθος και τον χαρακτήρα μου δεν ξέρω αν μιλώ για μένα. Έχω κατηγορηθεί για πράγματα που πάντα σιχαινόμουν. Δεν είμαι καλός στο λόγο, πάντα είχα ένα κείμενο ένα ρόλο…», είπε και συνέχισε:

«Δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο. Η ζωή μου καταστράφηκε. Ο ίδιος καταστράφηκα. Η προσωπική μου ζωή. Η οικογενειακή μου ζωή. Οικονομικά είμαι κατεστραμμένος. Εξαιτίας της δίκης μου καταστροφής καταστράφηκαν και οι γύρω μου. Όσο σκεφτόμουν τη ζωή μου μέσα στη φυλακή, σκεφτόμουν ότι μεγάλωσα με γυναίκες. Γεννήθηκα στην Σοφοκλέους. Εκείνη την εποχή ήταν η περιοχή με τα μπουρδ@λα. Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτές τις γυναίκες. Έπαιζα εκεί με τους φίλους μου. Τους μιλούσαμε. Είχα πάντα μια βαθιά εκτίμηση, αγάπη και θαυμασμό για αυτές. Όχι μόνο γι αυτές. Για όλες τις γυναίκες…».

«Η ανατομία των οργάνων του Φιλιππίδη…»: Η απρεπής ατάκα της Εβελίνας Παπούλια που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο δικαστήριο (Vid)


Τόνισε, μάλιστα: «Δεν με πειράζει που έχω τελειώσει στον χώρο εδώ και δύο χρόνια, με πειράζει που λένε βιαστή. Δεν είμαι διαστραμμένος, ανώμαλος, είμαι ένας απλός άνθρωπος».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.