Οι κάμερες ασφαλείας «μίλησαν»: Άσχημη εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω (Vid)

Οι κάμερες ασφαλείας «μίλησαν»: Άσχημη εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω (Vid)

Η υπόθεση αρχίζει να ξετυλίγεται...

Για ακόμα μία ημέρα οι έρευνες για την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία που εξαφανίστηκε στην Κω την περασμένη Δευτέρα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τις Αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της αποκρουστικής υπόθεσης και να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Στο φως ήρθε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που δείχνει την κοπέλα να μπαίνει σε ένα μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο. Έπειτα βλέπουμε την 27χρονη να βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Μετά στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Ο 32χονος, ως γνωστόν, κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και είναι ο βασικός ύποπτος, μιας και στο σώμα του υπάρχουν σημάδια πάλης και στο σπίτι που διέμενε βρέθηκαν ξανθές τρίχες.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που εξετάζεται από τους αρμόδιους είναι ότι πάνω στον ύποπτο βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο φέρεται να είχε εκδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της κοπέλας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως προκύπτει από τις έρευνες, ο ίδιος ο 32χρονος δεν είχε ενημερώσει κανέναν -ούτε τον συγκάτοικό του- ότι σκόπευε να φύγει από την Ελλάδα.

Πέραν των ερευνών των ελληνικών Αρχών, υπάρχει και μια ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ από την Πολωνία που, έπειτα από εντολή που δόθηκε από την οικογένεια της Αναστάζια, θα προσπαθήσει να εντοπίσει την κοπέλα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.