Απόστολος Γκλέτσος: H ατάκα του για την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη που δεν πέρασε στα ψιλά

Απόστολος Γκλέτσος: H ατάκα του για την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη που δεν πέρασε στα ψιλά

Τα είπε όλα.

Για την τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη μέσω των επαναλήψεων της σειράς «50-50» στο Mega μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Απόστολος Γκλέτσος στη νέα του συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ο ίδιος, δήλωσε υπέρ της προβολής της σειράς στον αέρα του Mega, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στην οικογένεια του ηθοποιού που όλους αυτούς τους μήνες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

«Είμαι υπέρ στο να παίζει η σειρά. Στο κάτω-κάτω, δεν έχει παίξει μόνο αυτός, αλλά 50 ηθοποιοί. Μην ξεχνάμε και τους συγγραφείς, τους σκηνοθέτες. Το να μην επέστρεφε είναι φασισμός, φασίζουσα συμπεριφορά κατά πολλών ανθρώπων. Στο κάτω κάτω κι ο Φιλιππίδης έχει μια οικογένεια από πίσω του και αυτά τα χρήματα τα χρειάζεται», είπε και συνέχισε σχολιάζοντας την ενδεχόμενη επιστροφή του Φιλιππίδη στο θέατρο: «Αυτό πάλι θα το κρίνει το κοινό».

Απόστολος Γκλέτσος για Λιγνάδη – Φιλιππίδη: «Τους ωφέλησε η φυλακή, θα μπορούσαν να έχουν σκοτώσει» (Vid)

«Όταν κάποιος περάσει τη διαδικασία της δικαιοσύνης και αυτή αποφασίσει, από εκεί και πέρα δεν θα του πούμε εμείς, αν θα πάει να παίξει στο θέατρο ή όχι. Γιατί μετά γινόμαστε φασισταριά του κερατά εμείς. Το να πει κάποιο θύμα του “εγώ δεν θέλω να παίξει στο θέατρο”, το καταλαβαίνω, γιατί βρίσκεται υπό κάποιο τραύμα. Εδώ δεν μπορεί το ίδιο το δικαστήριο να του πει, να μην παίξει στο θέατρο, θα του πούμε εμείς;», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.