Βαριά εκλογική ήττα για τον Χάρη Ρώμα - Η πρώτη του αντίδραση

Βαριά εκλογική ήττα για τον Χάρη Ρώμα – Η πρώτη του αντίδραση

Το Χαλάνδρι αποδείχτηκε πιο δύσκολο από το... Κoλοκοτρωνίτσι.

Το όνειρό του και όλα όσα είχε σχεδιάσει στο μυαλό του για την επόμενη μέρα του Χαλανδρίου, με τον ίδιο στη θέση του δημάρχου, γκρεμίστηκαν σε μία βραδιά με τον Χάρη Ρώμα στις χθεσινές εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης να έρχεται τρίτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων του.

Παρόλη τη μεγάλη του δημοφιλία και αναγνωρισιμότητα και παρά το παρελθόν του ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής, στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη, ο Χάρης Ρώμας δεν μπόρεσε να πείσει τους συμπολίτες του να τον εμπιστευτούν. Ούτε καν να τον στείλουν στον δεύτερο γύρο για να διεκδικήσει εκεί μέσα σε μία εβδομάδα κάτι καλύτερο.

Το ποσοστό που πήρε ο δημιουργός τόσων πολλών επιτυχημένων σειρών και θεατρικών έργων, ήταν μόλις 14,91%, με τον νικητή της αναμέτρησης Σίμο Ρούσσο για λίγες ψήφους να μην εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή αλλά να πηγαίνει με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη, Χρύσα Αγαπητού, στον δεύτερο γύρο.

Βαριά εκλογική ήττα για τον Χάρη Ρώμα - Η πρώτη του αντίδραση

Το πολύ κακό αυτό αποτέλεσμα για τον Χάρη Ρώμα όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, τον στεναχώρησε πολύ σε σημείο να μη θέλει να επιστρέψει στην πολιτική, αντίθετα να κάνει σχέδια για τα νέα του βήματα στο κομμάτι της μυθοπλασίας και το θέατρο, δύο χώρους που ήταν πάντα πρωταγωνιστής και αποδεκτός από το κοινό.

Όπως μαθαίνουμε, ο ίδιος δεν σκοπεύει να συνεχίσει την ενασχόλησή του με την πολιτική, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως τόσο καιρό είχε μείνει πίσω η καριέρα του ως δημιουργός και ηθοποιός, κάτι που τελικά δεν τον ωφέλησε ιδιαίτερα.

Σίγουρα, πάντως, πρόκειται για μία κίνηση που δεν μπορεί παρά να χαροποιήσει ιδιαίτερα τους θαυμαστές των σειρών του, καθώς δεν είναι ψέμα πως ο ίδιος είχε λείψει πολύ μετά το οριστικό φινάλε του «Καφέ της Χαράς».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.