Κολλητός του MadClip: Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη με κοκαΐνη και πολλά μετρητά (Pics)

Κολλητός του MadClip: Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη με κοκαΐνη και πολλά μετρητά (Pics)

Προσπάθησε να διαφύγει τη σύλληψη πετώντας στον δρόμο τα ναρκωτικά.

Νεαρός τράπερ συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος περιπολιών στο πεδίον του Άρεως, όταν μετά από προσπάθεια για έλεγχο επιχείρησε να διαφύγει στα Εξάρχεια πετώντας από πάνω του ένα σακουλάκι που όπως αποδείχτηκε περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο 27χρονος τράπερ ο οποίος είχε επίσης στην κατοχή του 2.350€ το βράδυ του Σαββάτου, βρισκόταν με ένα ακόμη άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων. Οι ύποπτες κινήσεις των δυο τους έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς που τους πλησίασαν για έλεγχο, με τον τράπερ να προσπαθεί να κρυφτεί στους δρόμους των Εξαρχείων.

Ο ίδιος συνελήφθη και απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών, αφού οδηγήθηκε μετά τον σωματικό έλεγχο στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο τράπερ είναι γνωστός στους χώρους αυτής της μουσικής, έχει πολλές δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και το Spotify ενώ παλαιότερα ήταν πολύ κοντά με τον αδικοχαμένο τράπερ MadClip, για τον οποίο δήλωνε σε συνεντεύξεις του ότι ήταν σαν αδέρφια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.