Πολύ άσχημα νέα για τον Γιώργο Κιμούλη...

Πολύ άσχημα νέα για τον Γιώργο Κιμούλη…

Τι αποφάσισε το δικαστήριο.

H αντιδικία ανάμεσα στη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη συνεχίζεται και μέσα στο 2024, τρία χρόνια μετά την πρώτη καταγγελία της ηθοποιού την περίοδο του ελληνικού metoo στο θέατρο, για γεγονότα που ισχυρίζεται η ηθοποιός ότι συνέβησαν το 2008.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Super Κατερίνα, μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει η ηθοποιός για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση και ηθική αυτουργία σε συκοφαντική δυσφήμιση, ο Γιώργος Κιμούλης θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Στο ρεπορτάζ της Μαρίας Βλάχου αναφέρεται ότι ο Γιώργος Κιμούλης είχε προτείνει ένα συγκεκριμένο μάρτυρα, ένα τεχνικό του θεάτρου, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για ψευδείς καταθέσεις και συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο θέατρο δεν εντόπισε το περιστατικό που κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, καθιστώντας το αμφισβητήσιμο και υποδηλώνοντας ότι μπορεί να μην έγινε ποτέ.

Την ίδια ώρα, απορρίφθηκε η αγωγή του ηθοποιού για αποζημίωση από το ΣΕΗ για χρηματική αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ λόγω της διαγραφής του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.