Συνελήφθη για κλοπή αυτοκινήτων: Σοβαρές κατηγορίες για πασίγνωστο guest του «Κων/νου & Ελένης» (Vid)

Συνελήφθη για κλοπή αυτοκινήτων: Σοβαρές κατηγορίες για πασίγνωστο guest του «Κων/νου & Ελένης» (Vid)

Ποιο είναι το τεράστιο ποσό που είχε κερδίσει η συμμορία.

Μέλος συμμορίας που έκλεβε αυτοκίνητα ήταν πρώην ηθοποιός της τηλεόρασης σε σίριαλ του Χάρη Ρώμα, με την αστυνομία να σταματάει τη δράση της και να προχωράει σε συλλήψεις 6 ατόμων ηλικίας 21 ως 51 ετών, με άλλους δύο συνεργάτες τους να αναζητούνται.

Σύμφωνα με το Lawandorder.gr, o πρώην ηθοποιός, 51 ετών πια, φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του και παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που έκοβε τα αυτοκίνητα που έκλεβαν και έπαιρνε τα ανταλλακτικά. Μέσα από τη δράση της η συμμορία είχε κερδίσει περίπου κοντά στο 1 εκατομμύριο από την κλοπή και την παραποίηση αυτοκινήτων.

Ο 51χρονος συλληφθείς, ο οποίος δηλώνει επιχειρηματίας, προηγουμένως δραστηριοποιούνταν στον χώρο της τέχνης ως ηθοποιός με αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο στην καριέρα του να είναι ένα guest του στη υπερεπιτυχημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης η οποία παίζει σε λούπα τα τελευταία περίπου 25 χρόνια στον ΑΝΤ1.

Ο 51χρονος που συνελήφθη επίσης διατηρεί ένα εργαστήριο στην περιοχή των Αχαρνών, ενώ δίπλα του υπήρχε ένας υπαίθριος χώρος με ψηλό τείχος, ο οποίος χρησιμοποιούνταν ως αυτοσχέδιος χώρος αποσυναρμολόγησης αυτοκινήτων.

Ένα από τα άλλα μέλη της συμμορίας επισκεπτόταν αυτόν τον χώρο με ένα φορτηγό και φορτώνοντας ανταλλακτικά αυτοκινήτων, πλήρωνε για την αποσυναρμολόγησή τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.