«Έχει πάθει ζημιά, αναβλήθηκε ο γάμος τoυ»: Κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλάκιση ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη μετά το revenge βίντεο (Vid)

«Έχει πάθει ζημιά, αναβλήθηκε ο γάμος τoυ»: Κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλάκιση ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη μετά το revenge βίντεο (Vid)

Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του για τη βραδιά που καταγράφηκε το ροζ βίντεο.

Ρεπορτάζ για τα όσα υποστηρίζει ο φερόμενος ως θύτης στην υπόθεση του revenge porn με θύμα την Ιωάννα Τούνη, μετέφερε η εκπομπή Πρωινό και η Κέλλυ Χεινοπώρου. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος ο φερόμενος ως θύτης της υπόθεσης αρνείται τις κατηγορίες και έχει αλλάξει τη ζωή του περιμένοντας το βούλευμα και την κατάληξη της δικαστικής διαδικασίας.

Κατά τον ίδιο τον επιχειρηματία από το 2020 μέχρι και τώρα έχει υποστεί πολλές βλάβες στις οικογενειακές του επιχειρήσεις ενώ υποστηρίζει τον είχαν απομακρύνει μέχρι σήμερα συγγενείς του από τις επιχειρήσεις τους μέχρι να επανέρθει η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το καλοκαίρι θα παντρευόταν αλλά το ανέβαλε μέχρι να δει ποια θα είναι η έκβαση του δικαστηρίου.

Θυμίζουμε ότι αν καταδικαστεί το μέγιστο της ποινής του για το συγκεκριμένο κακούργημα αγγίζει τα 10 χρόνια κάθειρξης.

Στην εκπομπή ακούστηκε και ένα μέρος του υπομνήματος του κατηγορούμενου που αναφέρει:

«Στην πρόταση της η αξιότιμη κυρία Εισαγγελέας αναφέρει ότι η εγκαλούσα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε αντίθεση με εμένα που ήμουν νηφάλιος και προς απόδειξη κάνει αναφορά στο εν λόγω βίντεο. Όμως ακριβώς από το ίδιο το βίντεο προκύπτει ότι τόσο η εγκαλούσα όσο και εγώ ήμασταν εύθυμοι και μεθυσμένοι. Κανείς όμως δεν ήταν σε λιπόθυμη ή έστω ημιλιπόθυμη κατάσταση, Καταρχήν η αντίδικος συμμετέχει πλήρως στην εν λόγω πράξη, μιλάει, φωνάζει, εκφράζεται».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.