Το τρολάρισμα της χρονιάς on air στο Φάνη Λαμπρόπουλο

Το τρολάρισμα της χρονιάς on air στο Φάνη Λαμπρόπουλο

Συμβαίνουν και στους πιο έμπειρους του «τρολαρίσματος».

Ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες και στους πιο ειδικούς του τρολαρίσματος μπορεί να συμβεί. Κατά τη διάρκεια του «Kounavision», της ραδιοφωνικής εκπομπής του Φάνη Λαμπρόπουλου,  όπου οι ακροατές καλούν στην εκπομπή και ερμηνεύουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, συνέβη κάτι απρόσμενο.

Πρωταγωνιστές ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ένας ακροατής που πήρε τηλέφωνο και στον αέρα ερμήνευσε μερικά από τα τραγούδια του Κωστή Μαραβέγια, συμπεριλαμβανομένων του «Δεν ζητάω πολλά» και το «Λόλα». Ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν περίμενε καθόλου να ακούσει αυτά τα τραγούδια αφού ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν επιθυμεί να ακούσει τραγούδια του Μαραβέγια στην εκπομπή. Το παράδοξο σε όλο αυτό; Ο ακροατής ήταν ο ίδιος  τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος του απάντησε σε έξαλλη κατάσταση: «Ρε φίλε να κάνω μια ερώτηση; Ακούς πρώτη φορά την εκπομπή; Έναν όρο έχω θέσει. Όχι Μαραβέγια στην εκπομπή πρωί πρωί. Πες μου κάτι άλλο πρωί πρωί, δεν μπορώ άλλο με τον βλάκα».

Λίγο αργότερα οι ακροατές της εκπομπής τον ενημέρωσαν με μηνύματα πως πρόκειται για τον ίδιο τον Κωστή Μαραβέγια. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση υποστηρίζοντας πως «κάνει πλάκα με καλλιτέχνες που θαυμάζει».

«Είσαι ο αγαπημένος μου Κωστή. Για μένα ο Μαραβέγιας είναι μέσα στους 5 καλύτερους καλλιτέχνες, δώστε του ένα δώρο», πρόσθεσε σε εύθυμο τόνο όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί.

@fanislabropoulos Μεγάλος Κωστής Μαραβέγιας μας κερνάει πρωινό τρολ … ???? #Kounavizion #TaKounavia ♬ πρωτότυπος ήχος – Fanis Labropoulos

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.