Φινάλε για τον «Σασμό» | Ο γάμος του Μαθιού βάφεται με αίμα

Σασμός spoiler | Αυτοί είναι οι 8 χαρακτήρες που αποχωρούν στο ξεκίνημα του Β’ κύκλου

Ηχηρές αποχωρήσεις.

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της σειράς «Σασμός» στον ALPHA, απογοητεύοντας το τηλεοπτικό κοινό με το φινάλε, έχοντας όμως καταφέρει στο σύνολό του να στεφθεί ο μεγάλος νικητής της βραδινής ζώνης.

Η παρα κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις παρά τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό που υπήρχε στην prime time ζώνη.

Γι’ αυτόν τον λόγο οι ιθύνοντες του καναλιού άναψαν το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα και όπως είναι λογικό θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο σενάριο σε σχέση με το βιβλίο.

Αρκετοί μάλιστα ρόλοι θα αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό προκειμένου να μπουν νέες ιστορίες.

Ποιοι είναι αυτοί;

Ο Σταύρος και ο αδερφός του, Βαγγέλης, θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στη σειρά στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, καθώς ο πρώτος θα καταλάβει ότι δεν έχει θέση στην καρδιά της Αργυρώς και θα φροντίσει να φύγει από τη ζωή της. Μαζί, θα αποχωρήσει από τη σειρά η θεία των δύο αδερφών, Γιάννα, αλλά και ο πατέρας τους.

Σασμός spoiler | Αυτοί είναι οι 8 χαρακτήρες που αποχωρούν στο ξεκίνημα του Β' κύκλου

Ο ρόλος της Βασιλικής αναμένεται κι αυτός να ολοκληρωθεί νωρίς μέσα στον νέο κύκλο, με το φινάλε να είναι δραματικό, καθώς η ίδια θα δολοφονηθεί.

Φινάλε θα έχουνμε, όμως, και για τους ρόλους της Κλαίρης και του Μανώλη. Ο τελευταίος θα δεχθεί πρόταση από τον καθηγητή Παπαφράγκο για την Αμερική και θα φύγει μαζί με το κορίτσι που αγαπά.

Σασμός spoiler | Αυτοί είναι οι 8 χαρακτήρες που αποχωρούν στο ξεκίνημα του Β' κύκλου

Στον δεύτερο κύκλο, δυστυχώς, θα αποχωρήσει και η γιαγιά Ειρήνη, η οποία πεθαίνει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.