Επεισόδιο στις φυλακές Τρίπολης με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης | Η ανάρμοστη ατάκα της αγνώριστης Ελπίδας Νίνου 27 χρόνια πριν στο «Της Ελλάδος τα Παιδιά» (Vid)

Όταν η ίδια είχε κάνει guest στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Ελπίδα Νίνου έχει μπει στο στόχαστρο λόγω των όσων συμβαίνουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και έχει επιλέξει να τον στηρίξει ως το τέρμα, ενώ έχει καταθέσει και ως μάρτυρας υπεράσπισης. Με τον σύζυγό της είναι μαζί σχεδόν 3 δεκαετίες, με τη γνωριμία τους να λαμβάνει χώρα πίσω στη δεκαετία του ’90. Εκτός από τη συζυγική ζωή, όμως, τους συνδέει και κάτι άλλο. Έχουν παίξει και οι δύο ως guest στη σειρά «Της Ελλάδος Τα Παιδιά».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης άφησε εποχή με τον ρόλο του Ντάνου Αυγούστη. Η Ελπίδα Νίνου είχε έναν πιο μικρό ρόλο και επειδή στα επόμενα χρόνια δεν έκανε κάτι σε επίπεδο υποκριτικής, κανείς δεν θυμάται το πέρασμα της από τη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελπίδα Νίνου είχε εμφανιστεί όταν ήταν 28-29 ετών, κάπου στ 1995, στο επεισόδιο όπου κάνει την εμφάνισή του ο Απόστολος Γκλέτσος στον ρόλο του Τέλη Τιπιτέλη. Εκεί υποδύεται την «Τζέλα την καψιμιτζού» και φλερτάρει με τον Τέλη, ενώ την ίδια τη φλερτάρουν οι τρεις φαντάροι, ο Βλάχος, ο Ντάλας και ο Πλαπούτας.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.