Ξανά στον στρατό: Έρχεται το νέο «Της Ελλάδος τα Παιδιά» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο

Της Ελλάδος τα Παιδιά | O απίστευτος λόγος που «κόπηκε» η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1

Μας χάρισε μόλις 1,5 σεζόν.

Ήταν από τις σειρές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Το «Της Ελλάδος τα παιδιά» έκανε πρεμιέρα το 1993 και ολοκληρώθηκε δύο χρόνια αργότερα.

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 άφησε το στίγμα της ενώ οι πρωταγωνιστές αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Ένας από τους ηθοποιούς της σειράς, ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής αποκάλυψε μάλιστα και τον λόγο που η σειρά δε συνεχίστηκε παρά την επιτυχία της.

«Δεν ξέρω γιατί διακόπηκε η σειρά. Ο Γιάννης ήθελε να κάνει κάτι άλλο. Το “Εκείνες και εγώ” μάλλον. Ήταν θέμα παραγωγής και Γιάννη Μπέζου. Θα έπρεπε να είχε συνεχιστεί η σειρά» σημείωσε ο Γιάννης Σαββιδάκης.

«Ήταν σαν να ξεκινούσαν τα “Φιλαράκια” και να σταματούσαν τη δεύτερη σεζόν. Πιστεύω ότι η σειρά θα μπορούσε να έχει το εκτόπισμα που έχουν τα “Φιλαράκια”. Όχι παγκοσμίως» υπογράμμισε ο ηθοποιός και τραγουδιστής.

«Από τη σειρά θυμάμαι ότι τα γυρίσματα ήταν ένα χάος. Υπηρετούσα τότε στο ναυτικό. Με βοηθούσε ο διοικητής μου για τα γυρίσματα, μου έδινε κάποιες άδειες, γιατί έβλεπε ότι υπάρχει μια καριέρα. Ήμουν κομμάτια. Πήγαινα και κοιμόμουν στους θαλάμους με τα κρεβάτια που φαίνονται στη σειρά» είπε ο Γιάννης Σαββιδάκης για εκείνη την περίοδο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.