«Κανείς δε με αγάπησε - Ακόμα με βρίζουν για τον ρόλο μου στον Σασμό!»

«Κανείς δε με αγάπησε – Ακόμα με βρίζουν για τον ρόλο μου στον Σασμό!»

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ήταν ένας από τους ηθοποιούς που ξεχώρισαν μέσα από τη συμμετοχή τους στον «Σασμό». Ο Γιώργος Χριστοδούλου υποδύθηκε τον Σταύρο ο οποίος εξελίχθηκε από έναν καλοσυνάτο άνδρας σε έναν εμμονικό και εκδικητικό τύπο.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσω του ρόλο του. Είπε, μάλιστα, ότι υπάρχει κόσμος που τον βρίζει όταν τον βλέπει στον δρόμο.

Ο ηθοποιός σχολίασε σχετικά: «Πιστεύω ότι ποτέ δεν υπήρξε ο Σταύρος αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό στην πραγματικότητα. Εγώ όμως απολαμβάνω τους αρνητικούς ρόλους και επειδή είχα το σύνδρομο του καλού παιδιού με ισορροπεί το να παίζω τέτοιους ρόλους. Η ανάγκη να είμαι αρεστός και αγαπητός ίσως να έπαιξε σημαντικό ρόλο γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Φυσικά κατάλαβα ότι το να είσαι ηθοποιός δεν σημαίνει ότι ο κόσμος θα σε αγαπάει σώνει και ντε. Αυτό που μας δίνει το κοινό δεν είναι σε καμία περίπτωση αγάπη αλλά κάτι εντελώς εφήμερο. Οι ηθοποιοί που επιδιώκουν να γίνουν αποδεκτοί και αγαπητοί μέσα από τη δουλειά τους δυστυχούν».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χριστοδούλου είπε: «Η τηλεόραση σε αυτό το κομμάτι μου έκανε πάρα πολύ καλό. Δηλαδή με βοήθησε να καταλάβω την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Τη μια στιγμή είμαι γαμ…ος και την άλλη στιγμή καλύτερα να μην υπήρχα. Είναι τόσο ρευστά τα πράγματα με τους ρόλους στην τηλεόραση. Για παράδειγμα, ένα μήνυμα υβριστικό που θα λάβω… βρίζει εμένα. Θέλω να πω ότι με βρίζει και δεν μου λέει κάτι που αφορά τον ρόλο μου. “Τράβα στο χωριό σου βρε παλιομαλ..α» μου γράφει. Δεν απαντώ όμως σε αυτά τα μηνύματα. Υπάρχει μια τάση του κόσμου τα τελευταία χρόνια προς κάτι ελληνικό. Νομίζω ότι η ελληνικότητα πουλάει στην τηλεόραση και ο Έλληνας θεατής έχει στραφεί λίγο προς τα πίσω για να κοιτάξει ποιος είναι και από που ήρθε. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε σε μια ταραχή και δεν υπάρχει διαύγεια. Ζούμε μια εποχή πολύ ρευστή».

«Κανείς δε με αγάπησε - Ακόμα με βρίζουν για τον ρόλο μου στον Σασμό!»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.