Επιστρέφει τηλεοπτικά ο Πάνος Κοκκινόπουλος - H νέα του σειρά και οι πρωταγωνιστές της

Επιστρέφει τηλεοπτικά ο Πάνος Κοκκινόπουλος – H νέα του σειρά και οι πρωταγωνιστές της

Η επιστροφή του αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Για τον Πάνο Κοκκινόπουλο δεν χρειάζονται συστάσεις. Ανατρεπτικός, πάντα τολμηρός και με έντονη κινηματογραφική ματιά, ο σκηνοθέτης των επιτυχιών ετοιμάζει εδώ και πολλούς μήνες την τηλεοπτική επιστροφή του η οποία αυτή τη φορά θα διαφέρει από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα από εκείνον.

Όπως εδώ και πολλούς μήνες ο ίδιος έχει αποκαλύψει μέσα από αναρτήσεις του, ετοιμάζει την την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Αυγούστου Κορτώ «Μισό παιδί», η οποία σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα για το Breakfast@Star, θα βάλει πλώρη είτε για κάποιο κανάλι ή για κάποια πλατφόρμα, καθώς ο δημιουργός έχει κάνει επαφές προκειμένου να εξετάσει και τις δύο επιλογές.

Θα πρόκειται για μία μίνι σειρά 8 επεισοδίων στην οποία -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- θα πρωταγωνιστήσουν δύο αγαπημένοι συνεργάτες του Πάνου Κοκκινόπουλου, ο Στέλιος Μάινας και η Λένα Παπαληγούρα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Σύμφωνα με την πλοκή του βιβλίου, ο Αντώνης Ράπτης, ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι, μπήκε στην τάξη του μονοθέσιου σχολείου μ’ ένα κλεμμένο πολυβόλο, σκότωσε τον δάσκαλο κι όλους σχεδόν τους φίλους του, κι έπειτα αυτοπυρπολήθηκε

Το μακελειό συντάραξε το ακριτικό χωριουδάκι, αλλά η αστυνομία έκλεισε τον φάκελο εν τάχει, με αφορμή μια ερωτική απογοήτευση, που έκανε τη ζήλια του νεαρού, φονικό όπλο.

Από την πλοκή καταλαβαίνει κανείς ότι θα πρόκειται για ένα τηλεοπτικό δράμα με έντονα στοιχεία θρίλερ – είδος στο οποίο θεωρείται μετρ ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.