Σασμός spoiler | Ο Αντώνης αιμόφυρτος στα χέρια της Μαρίνας την ημέρα του γάμου τους

Σασμός spoiler: Ζωντανή ή νεκρή η Βασιλική μετά το φρικτό τροχαίο;

Κι όμως, η ηθοποιός Μαριλίτα Λαμπροπούλου έδωσε το απόλυτο spoiler.

Στην εκπομπή «Alpha τώρα» με τη Βίκυ Χαντζή και τον Σταύρο Μονεμβασιώτη μίλησε το πρωινό της Δευτέρας η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για της εξελίξεις στον νέο, πολυαναμενόμενο κύκλο του «Σασμού»

Πολλά είναι τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει για την τηλεοπτική Βασιλική Σταματάκη, η ηθοποιός Μαριλίτα Λαμπροπούλου, όμως, βάζει «φρένο» και αποκαλύπτει πως ο μεγάλος έρωτας του Μαθιού δεν πεθαίνει!

«Εφόσον θα παίζω στον νέο κύκλο σίγουρα επιβιώνω! Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο για τα σενάρια. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τη σεναριακή ομάδα, έχει φτιαχτεί μία δυνατή ιστορία», είπε και συνέχισε:

«Θα ήθελα μια εξέλιξη που θα δυναμιτίσει τα πράγματα, για να οξυνθούν οι εντάσεις και οι αντιπαλότητες, να βγουν οι αντιπαραθέσεις, τα προβλήματα και οι συγκρούσεις πιο πολύ στην επιφάνεια, ώστε να έχει ένα νόημα όταν θα έλθει η όποια λύση. Θα ήθελα να δοθεί μια λύση στο τέλος, ώστε να ανακουφιστούν όλοι. Μη ξεχνάτε ότι είναι μυθοπλασία. Μερικές φορές οι τηλεθεατές, ξεχνάνε την πραγματικότητα που ζούμε και νομίζουν ότι η μυθοπλασία είναι η πραγματικότητα. Αυτή είναι η δύναμη της μυθοπλασίας αλλά και των ηθοποιών κι όλης της ομάδας του Σασμού».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.