Οι επιζώντες της τραγωδίας παλεύουν να σταθούν όρθιοι: Αναλυτικά όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Ναυαγίου»

Οι επιζώντες της τραγωδίας παλεύουν να σταθούν όρθιοι: Αναλυτικά όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Ναυαγίου»

Κυριακή με Τρίτη.

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega «Το Ναυάγιο».

Οι επιζώντες της τραγωδίας καλούνται να αντιμετωπίσουν την επόμενη μέρα. Θα καταφέρουν να σταθούν ξανά όρθιοι; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις των ηρώων; Θα αποδειχθεί ότι δεν επρόκειτο για «ανθρώπινο λάθος» το τραγικό δυστύχημα, όπως προσπαθούν να ισχυριστούν αυτοί που κινούν τα νήματα;

«Βουλιάζουμε στ’ αλήθεια»: H συγκλονιστική σκηνή του «Ναυαγίου» που καθήλωσε τους τηλεθεατές και αποθεώθηκε στο X (Vid)

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 22 έως την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 22:50:

Επεισόδιο 11 – Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Ο Δημήτρης μεταφέρει τη Λίνα σε ιδιωτική κλινική. Ένα παιχνίδι της τύχης οδηγεί τον Μάκη να πιστέψει πως η Λίνα έχασε τη ζωή της και βυθίζεται στη θλίψη. Την ίδια ώρα, η Λίνα συνέρχεται και αρχίζει να τον ψάχνει στις λίστες με τους επιζώντες. Ο Ιπποκράτης παραμένει στο πλευρό της Ειρήνης χωρίς να της πει ότι ξέρει πως είναι έγκυος. Η Ευγενία δηλώνει την εξαφάνιση της Κλαίρης στην αστυνομία. Ο Πέτρος συνέρχεται και έκπληκτος ακούει να τον φωνάζουν, Αντώνη.


Στο χωριό του, τον θεωρούν πεθαμένο και οι συγγενείς του Γιάννη πετροβολούν το σπίτι του. Ο Δημήτρης και η Μαρία παριστάνουν

ότι δεν γνωρίζονται μπροστά στον Βλάσση και την Πολυξένη, ενώ ο Παντελίδης πηγαίνει τον πλοιοκτήτη στο νοσοκομείο για να δείξει ότι νοιάζεται για τους ναυαγούς. Δεν έχουν υπολογίσει, όμως, ότι θα πέσουν πάνω στον Μιχάλη. Ο Μάκης θέλει να βοηθήσει τον Πέτρο να βρει σπίτι, αλλά το παρελθόν του Αντώνη τού χτυπάει την πόρτα.

Επεισόδιο 12 – Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

Ο εφοπλιστής Βασιλείου επισκέπτεται τους διασωθέντες στο νοσοκομείο προκαλώντας την οργή του Μιχάλη. Ένας εγκληματίας ταράζει τον Πέτρο στο νοσοκομείο, ψάχνοντας την κλεμμένη εικόνα του Αντώνη. Ο Μάκης παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του στην Αθήνα, μαζί με την οικογένειά του. Η Λαμπρινή διαπληκτίζεται με έναν αστυνομικό που κατηγορεί τον Πέτρο για την κλοπή της βυζαντινής εικόνας.

Οι επιζώντες της τραγωδίας παλεύουν να σταθούν όρθιοι: Αναλυτικά όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Ναυαγίου»

Η Λίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. Ο Τρύφωνας πηγαίνει στην Αθήνα για να πάρει την Ειρήνη πίσω στα Κύθηρα. Όταν φτάνουν στο λιμάνι, οι μνήμες του ναυαγίου κάνουν την Ειρήνη να παραλύσει. Κι ενώ η Ειρήνη παλεύει να βρει το θάρρος να ξαναμπεί σε καράβι, ο Βασιλείου κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον Παντελίδη, για το «Φοίνιξ».

Επεισόδιο 13 – Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Η Ειρήνη δεν έχει τη δύναμη να ξαναμπεί σε πλοίο και αναγκάζεται να μείνει στην Αθήνα. Ο Ιπποκράτης επιμένει να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του, κάτι που δεν ευχαριστεί τον Ορφέα. Η Λίνα δεν δέχεται το καινούργιο σκυλί που της φέρνουν οι δικοί της και βασανίζεται από τύψεις που δεν κατάφερε να σώσει τον Ηρακλή. Ο Πέτρος νοικιάζει την κάμαρα δίπλα από τον Μάκη, ενώ ο παπά-Γρηγόρης και η Λαμπρινή παίρνουν νέα ταραχή όταν καταλαβαίνουν πώς το χωριό σχολιάζει τον γιο τους, αμαυρώνοντας τη μνήμη του. Στην κηδεία του Κυριάκου, η Στέλλα αντιδρά με αναπάντεχο τρόπο.

Οι επιζώντες της τραγωδίας παλεύουν να σταθούν όρθιοι: Αναλυτικά όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Ναυαγίου»

Ο Γιώργης διαλύεται όταν μαθαίνει πως ο Βασίλης έκανε την κηδεία της Ασημίνας σε στενό κύκλο και εκείνος δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί. Ο Πέτρος αναγκάζεται να επισκεφτεί το ίδρυμα, όπου φιλοξενείται ο πατέρας του Αντώνη, και ξαφνικά βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.