«Σασμός»: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του Νικηφόρου - Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

«Σασμός»: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του Νικηφόρου – Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Η κηδεία του Νικηφόρου συγκλονίζει το χωριό.

Καθηλωτικές αναμένονται οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «Σασμού» την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Μαρίνα κόβει κάθε δεσμό με τους Βρουλάκηδες, ενώ η Αργυρώ με τον Αστέρη αποφασίζουν να φύγουν  για την Αυστραλία. Η δίψα της Βασιλικής για εκδίκηση φουντώνει όλο και περισσότερο και απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό, αν δεν σκοτώσει το Λάζαρο.

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στον «Σασμό» μετά θάνατον – Η εκδίκηση της Βασιλικής και τα spoiler για τα επόμενα επεισόδια

Όλα δείχνουν πως τα χειρότερα, δεν έχουν έρθει ακόμα στην Άνω Ποριά!

Αναλυτικά όσα θα δούμε:

Δευτέρα 06 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 25

Η μέρα της κηδείας του Νικηφόρου φτάνει. Όλο το χωριό τον αποχαιρετά σε πάνδημη συγκίνηση, ο Μαθιός κι η Βασιλική καταρρέουν, ενώ μία απρόσμενη παρουσία θα εκπλήξει την Καλλιόπη και το Μαθιό, καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής. Ο θάνατος του Νικηφόρου έχει ανοίξει πληγές που δεν κλείνουν. Ο Αντρέας με τον Τηλέμαχο προσπαθούν να βρουν τρόπο να φυγαδεύσουν τον Λάζαρο, ενώ η Μαρίνα κόβει δεσμούς με τους Βρουλάκηδες.

«Σασμός»: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του Νικηφόρου - Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Η Αργυρώ με τον Αστέρη αποφασίζουν να φύγουν  για την Αυστραλία. Από την άλλη πλευρά η Καλλιόπη αναλαμβάνει η ίδια τα αντίποινα για τους Σταματάκηδες, ενώ παπάς, Παύλος και Αντώνης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της για συγκάλυψη αναζητώντας τον συγκρατούμενο του Βασίλη. Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό εκδίκηση πάση θυσία.

Τρίτη 07 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 26

Ο Μαθιός όπως και όλη η οικογένεια Σταματάκη βλέπουν τη Βασιλική να μεταλλάσσεται σε κάτι που τους τρομάζει. Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη που είναι ανένδοτη, να μη συνεχίσει τη βεντέτα, την ίδια στιγμή η Βασιλική, την διαγράφει από τη ζωή της.

Όλο το χωριό σε αναβρασμό, ενώ η Εύα απλώνει τα δίχτυα της, κρύβοντας από όλους και από τον Παύλο τον απώτερο σκοπό της. Από τη μεριά τους οι Βρουλάκηδες ετοιμάζονται για το νέο κύκλο αίματος. Στο μεταξύ μια νέα δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται να προσθέσει κι άλλη θλίψη στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα της Άνω Ποριάς.

«Σασμός»: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του Νικηφόρου - Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Τετάρτη 08 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 27

Η απώλεια του παιδιού της συντρίβει τη Θοδώρα, που βλέπει τα όνειρά της να καταστρέφονται για ακόμη μια φορά. Το πένθος πέφτει βαρύ στο σπίτι των Αγγελάκηδων. Η Καλλιόπη και ο παπάς προσπαθούν να συνεφέρουν τη Βασιλική, αλλά εκείνη, μετά το χαμό του Νικηφόρου, μοιάζει να έχει μπει πια σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει ποιος του στέλνει τα απειλητικά μηνύματα. Η Εύα και ο Αντρέας έρχονται όλο και πιο κοντά, διαμορφώνοντας σταδιακά μια ερωτική συμμαχία, από την οποία κανείς  από τους δύο δεν θα μπορέσει να λοξοδρομήσει…

«Σασμός»: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του Νικηφόρου - Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Πέμπτη 09 Νοεμβρίου Επεισόδιο 28

Η δίψα της Βασιλικής για εκδίκηση φουντώνει όλο και περισσότερο και απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό, αν δεν σκοτώσει το Λάζαρο. Η Θοδώρα θεωρεί πως όσα έζησε είναι τιμωρία από τον Θεό για τον θάνατο του Πετρή. Αντώνης και Γιώργος φοβούνται πως θα πει την αλήθεια στην Μαρίνα.  Η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της σε όλα τα μέτωπα, ενώ ο Αντρέας φαίνεται να την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ. Όλα δείχνουν πως τα χειρότερα, δεν έχουν έρθει ακόμα στην Άνω Ποριά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.